Blog
Povestea lui Alex este una plină de provocări.

Povestea lui Alex este una plină de provocări.

Campanie umanitară

“Povestea lui Alex este una plină de provocări. Amintesc doar câteva greutăți cum ar fi casa de copii, abandon școlar, casă de corecție și un accident care l-a lăsat fără jumătate de picior.

Din discuția avută cu el am înțeles suferință și rușine. Ca el sunt și alții. Sunt cei pe care îi vedem în pușcărie, sunt cei pe care îi vedem ca asistați sociali, sunt cei care refuză să vină să lucreze în firmele noastre, sunt cei pe care se bazează politicienii să mai ia un mandat, etc..

Viitorul lui Alex este simplu de prevăzut: asistat social, într-un caz fericit, sau pușcăriaș, într-un caz nefericit.

Îți propun să ne imaginăm pentru Alex un alt viitor: membru al unei familii care muncește, alături de soția sa, pe un salariu, probabil insuficient, pentru copiii lui.

Pentru aceasta are nevoie de educație și de sănătate. S-a înscris la școală și a reluat cursurile, deci de educație s-a apucat și nu are nevoie de mare ajutor. Când vorbim de sănătate, are nevoie de un mic sprijin. Trebuie neapărat să își repare, cât se poate, piciorul și să poată lucra. O proteză îl costă 12.000 lei. Alături de cei de la Asociația Zâmbește Pentru Viitor au strâns până acum 10.000 lei. Luni dimineață este programat la medic pentru intervenția medicală și mai au nevoie de 2.000 lei.

Eu mi-am asumat în fața lui și, acum, în a voastră că îi găsesc un loc de muncă. Dar pentru a putea avansa către “Alex familistul” trebuie să facă acest pas: o proteză.

În concluzie: Alex are nevoie să își pună proteza de picior.”

Ajută! Donează și tu o sumă! 

Un accident l-a lăsat fără jumătate de picior. Alexandru a fost abandonat de părinți și a trăit la casa de copii. Cu toate aceste greutăți, s-a reînscris la școală

Pentru a trăi în demnitate, Alex are nevoie de protezarea piciorului stâng, amputat la vârsta de 15 ani. Susține și tu!
Pentru a trăi în demnitate, Alex are nevoie de protezarea piciorului stâng, amputat la vârsta de 15 ani. Susține și tu! DONEAZĂ!
X
Sari la conținut