Educatie
Spectacolul Hairstyle în Coresi Shopping Resort

Spectacolul Hairstyle în Coresi Shopping Resort

Va asteptam la Spectacolul Hairstyle în Coresi Shopping Resort
Prietenii nostri de la Fadexpert si N-JOY Studio Brasov vin anul acesta alături de noi în ceea mai mare #Călătorie a #Talentelor, dedicata copiilor din sistemul de protectie de stat! De aceasta data, cu ceva nou, chiar si pentru noi.

  O echipa tanara hairstyles profesionisti si cunoscuti in acest domeniu si-au dedica timpul lor in sprijinul proiectului “ Călătoria Talentelor, oferind clienților din #Coresi un nou look în cadrul unui spectacol magnific sambata si duminica din data de 29 și 30 Octombrie 2022 începând cu orele 14:oo
 
 #fadexpert Brașov este ambasadorul celui mare spectacol de promovare a talentelor artistice ale copiilor, adolescenților și tinerilor instituționalizați si nu numai.
  Pentru ca bucuria vine din lucruri mici si se ascunde adesea in sufletul celor de langă noi, in intervalul zilelor de 29 si 30 octombrie 2022, la Coresi Shopping Resort, Asociatia Zambeste pentru Viitor împreună cu prietenii nostri Fadexpert si N-Joy Studio Brasov isi propun sa ofere un adevarat spectacol trecatorilor din Coresi.
 
  Ne dorim sa dăruim momente frumoase cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii care vor castiga si sa punem la dispozitia acestora cursuri de perfectionare in arta talentului. Si cum este o cauza nobila pentru oamenii nobili, vom avea alaturi si un grup de voluntari, studenți de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Brașov
 
 Doar împreună putem sa le fim aproape, a le îndeplini dorințele copiilor, emoțiile, curajul, așteptările lor.
 
Mulțumim, Coresi, comunitatii brasovene care s-au alaturat si au raspuns pozitiv in sustinerea proiectului nostru, pentru copii si tineri din “Călătoria Talentelor” dar si voluntarilor echipei AZPV!
 
Va asteptam pe 29 si 30 octombrie 2022, in Coresi pentru ca impreuna sa sustinem impreuna talentele artistice a copiilor din centrele de plasament si nu numai!
 
Rupi Gabor Matteo – “Vrem sa avem momente deosebite alaturi de copiii minunati, frumosi , talentati si in editia a V-a din acest an. Zambetul lor este rasplata noatra!”

Donațiile Plățile pe acest website se procesează prin #PayPal   sau BURSA BINELUI 

Îți mulțumim că faci parte din povestea noastră!

X
Sari la conținut