Fără categorie

“Călătoria Talentelor” Ediția I

[:ro]

Și copiii din centrele de plasament sunt talentați! Dar cine să îi observe, să îi ajute să-și dezvolte abilitățile, să le susțină financiar antrenamentele, doar pentru un vis?

 

 

Click: ,,Calatoria Talentelor”

25158275_856897824487187_6286410606513500261_n        A sosit timpul pentru proiectul care intenționează să susțină dezvoltarea talentelor muzicale sau coregrafice ale tinerilor adolescenți ce provin din casele de copii, încurajarea acestora, promovarea lor în fața comunității prin evenimentul propus.

Proiectul denumit ,,Calatoria Talentelor” are scopul de a identifica tinerii talentați la muzică și dans și a le susține pregătirea în domeniile respective. Dorim să le susținem talentele printr-o bursa lunară, prin aceasta oferindu-le șansa să lucreze și să își perfecționeze talentul cu profesioniști dornici să-i ajute.

Ca prim pas am dorit să facem ca lucrurile să meargă înspre bine, și mai mult decât atât, am adunat profesioniștii în domeniul muzicii și ai dansului, ca împreună să formăm o echipă cu care să pornim în ,,Călătoria talentelor” către centrele de plasament, dar și în comunitatea brașoveană.

Adolescenții au fost informați de aceasta competiție ce se va desfășura sub forma unui eveniment cultural – caritabil, pentru a avea timp să-și  pregătească momentul artistic, însoțit si de o scrisoare de motivație precizând ce înseamnă muzica sau dansul pentru ei.

Numărul participanților înscriși în competiție au fost peste 30 de concurenți, dar dintre cei mai talentați, vor ajunge în finala cea mare. Până la competiția propriu-zisă  adolescenții au trecut printr-o probă de preselecție, probă jurizată de către persoane pregătite în aceste domenii.
Concurentii, alaturi de profesorii in domeniul muzicii si al dansului au inceput sa se pregateasca intens pana la data evenimentului.

In seara de Mos Nicolae va avea loc finala 5 decembrie 2017, etapă ce va fi transformată într-un eveniment caritabil, unde vom fi prezenți cu toții pentru a-i susține și încuraja pe finaliști!

Fiecare concurent înscris în competiție va primi o diploma de participare și diplome pentru primele trei locuri. Cu toate acestea, doar primii doi câștigătorii vor beneficia de bursele puse la dispoziție de organizatori și partenerii lor, bursele constând în cursuri de canto și de dans, cursuri susținute de profesioniști în domeniile amintite. Locul trei va beneficia și el de un premiu din partea organizatorilor.

De asemenea, vor fi și alte surprize pentru participanții la concurs și pentru cei mai talentați dintre ei ,,Calatoria Talentelor”

Click: ,,Calatoria Talentelor”

 

,,Avem credința că, la final, toți cei implicați vor avea ceva de câștigat! Împlinire, mulțumire, un prieten pe viață, dar și mai important, o viață mai bună pentru copiii talentați”.  

 

 

ASOCIAȚIA  „ZÂMBEȘTE PENTRU VIITOR” BRAȘOV  ÎN PARTENERIAT CU CENTRUL CULTURAL REDUTA BRAȘOV ȘI  DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ  ȘI PROTECȚIA COPILULUI – DGASPC BRAȘOV

[:]