SERVICIUL SOCIAL “DYNAMIS”

Dynamis este un cuvânt grecesc antic care înseamnă inimă, unitate și spirit.

     Acesta cuprinde “voința de a câștiga, de-a privi lucrurile spre pozitiv”, în care acezt lucru este ceea ce conduce organizația noastră, a angajaților noștri, colaboratorilor atât prietenilor care ne susțin în tot ceea ce facem, sa reusim sa tot ceea ce ne propunem.
     Se spune ca cei Dynamis sunt războinici în a gândi- oameni care acționeaza și cu un scop cu abilități foarte dezvoltate și experiență, în lupta noastră pentru cauzele pentru care luptăm. Suntem dedicați să facem un loc în lumea noastră / în comunitatea brașoveană ceva mai bun ca ieri, ca astăzi  sau pentru ziua de mâine, doar să ne atingem misiunea de a aduce soluții inovatoare la provocările vremurilor noastre.
      DYNAMIS – are servicii sociale în comunitate  Dynamis unde munca și lucru nostru este pentru a le rezolva probleme dificile și să oferim consiliere, sprijin, suport, diferite strategii pentru o gamă largă de nevoi a beneficiarilor noștri, împreună cu colaboratorii & partenerii noștri, ce ne susțin.

      Se acordă de la Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Certificatul de Acreditare Seria AF nr. 003757 Privind asigurarea calitatii in domeniul serviciilor sociale si suntem autorizati sa acordam Servicii Sociale pe perioada nederminată. 
    Se acordă LICENȚĂ de Funcționare Provizorie a Serviciului Social “DYNAMIS” – Servicii de Asistență Comunitară, pe o perioadă de un an de zile, cod serviciu social 8899 CZ-PN-V, pentru următoarele categorii de beneficiari: #tineri, #adulți, #familii aflate în risc social cu domiciliul/reşedinţa în județul Brașov.

       Asociația Zâmbește pentru Viitor furnizorul de servicii,  respecta standardele minime de calitate pentru serviciile sociale acordate în comunitate și pentru serviciile sociale acordate, Servicii de asistenţă comunitară, cod 8899 CZ–PN–V, conform Anexa 7 Serviciului Social “DYNAMIS” – Servicii de Asistență Comunitară – Ministerul Muncii şi Protecției Sociale

BENEFICIARI

      –  Persoanele adulte (tinerii ce au provenit din mediu defavorizat, famiilii defavorizate din comunitate), aflati în situaţii de nevoie, de-a ii sprijini, le oferim, pe o perioadă determinată, prevenirea şi combaterea riscului de excluziune socială, promovarea integrării socio-profesionale şi creşterii calităţii vieţii persoanelor beneficiare prin intermediul activităților consiliere psiho-socială, informare, consiliere şi suport juridic, suport emoţional, evaluare şi elaborare plan de intervenţie, integrare/reintegrare sociala, reintegrare şcolară, orientare vocațională, activităţi în comunitate (vizionare de spectacole, vizite la diverse instituţii, serate dansante, participare la acţiuni mediatice, cazare temporara, etc),  alte ajutoare materiale în condițiile legii.

   –  Tinerii peste 18 ani, care provine dintr-un mediu defavorizat și prezintă un act doveditor în acest sens (memoriu, adeverință Primărie – DSS /Protecția Copilului –DGASPC / – anchetă socială)
 – familii defavorizate
 – sa fie beneficiarul legii 116/2002;

Vor putea primii sprijin din partea Asociației Zâmbește Pentru Viitor – Brașov!

     Prin completarea acestui formular, de mai jos reprezintă primul pas în înscrierea și programarea dumneavoastră, cu unul din membrii echipei, la sediul Serviciu Social Comunitar “Dynamis” Brașov. 

     Vă informăm că după ce ați completat formularul de înscriere programare prin formularul de mai jos, unul din colegii noștri, vă vor contacta să vă confirme sugestia programării dumneavoastră sau să stabilim o altă dată și oră.

    Mulțumim, pentru înțelegere!

Formular de Înscriere și Programare Beneficiari

    Îți mulțumim că faci parte din povestea noastră!

    Plățile pe acest site sunt prin platforma BursaBinelui BCR 

     

    X
    Sari la conținut