ANPDCA
Invitație Conferință de Presă, privind proiectul „COMUNITATEA DYNAMIS”

Invitație Conferință de Presă, privind proiectul „COMUNITATEA DYNAMIS”

Documentul nostru a fost inregistrat cu numarul 50597/28.03.2024

             Asociația „Zâmbește Pentru Viitor”, reprezentată legal de către d-nul Rupi GABOR în calitate de Președinte, organizează proiectul „Comunitatea Dynamis” ce are ca scop identificarea si preventia persoane adulte aflate sau nu în situații de vulnerabilitate sau de risc.

Implementarea proiectului este justificată de urgența și complexitatea situației sociale în Municipiul Brașov, unde există o populație semnificativă de persoane adulte aflate în situații de vulnerabilitate sau de risc.

Cu rolul de a facilita accesul către beneficiari, Asociația Zâmbește pentru Viitor colaborează deasemenea și cu alte ong-uri brașovene dedicate, printre care amintim SCUT, Bucuria Darului,  Adăpostul de noapte, asistentul social fiind  responsabil de grupul țintă.
   Beneficiarii vor participa la ateliere de dezvoltare personală, ateliere de comunicare interpersonală, ateliere de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, ateliere de planificare și dezvoltare a carierei, ateliere pentru evaluarea aptitudinilor și intereselor vocaționale, tematicile abordate esențiale pentru dezvoltarea personală și socială.  

Pentru a-i susține în ceea ce înseamnă integrare socială, aceștia vor beneficia și de consultații dermatologice, test VDRL, intervenții stomoatologice, precum și îmbrăcăminte.

La finalul proiectului vor fi înregistrați în evidențele AJOFM pentru ca ulterior, în urma pregătirilor cu specialiștii dedicați proiectului, beneficiarii să se poată integra in piata muncii.

 Proiectul se implementează în perioada 08.05.2024 – 20 noiembrie 2024 prin susținerea finanțării de către Primăria și Consiliul Local Brașov , suma alocată fiind de 98.550 lei.

   *** Asociația „Zâmbește pentru Viitor” AZPV Brașov are ca scop principal identificarea copiilor proveniți din sistemul de protecție specială. Astfel prin Serviciul Social “DYNAMIS” Servicii de Asistență Comunitară, cu Licență de Funcționare Seria LF Nr 0010436 eliberat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale pe o perioadă de 5 ani de zile, aceștia se pot integra mai ușor in societate.

       Conferința de presă va avea loc în sala de evenimente din cadrul restaurantului Emotion
Events
din Brașov, Strada Mihail Kogălniceanu Nr.15 în data de  29.05. 2024, ora 11:00

0728 887 700
office@emotioneventsbrasov.ro
 
 
X
Sari la conținut