Blog
Învățare prin exerciți și jocuri pentru gestionarea emoțiilor

Învățare prin exerciți și jocuri pentru gestionarea emoțiilor

“Călătoria Talentelor”, nu este doar un simplu concurs unde copiii vin și se înscriu. Este un program în care împreună încercăm, să-i ajutăm pe micii artiști în devenire, prezenți la preselecții, să învețe să-și depășească frontierele. “Toate visele ni se pot îndeplini dacă avem curajul să le urmăm” cum spune și Walt Disney.
Prietena noastră Timar Rozalia, psihoterapeut și formator cu o experiență îndelungată cu copiii din centrele de plasament, și cu prietenul nostru Ziggy Isaac în această mare #Călătorie a #Talentelor, au făcut câteva tehnici și metode practice, prin jocuri de grup.
De început #Zighi le-a povestit copiilor, “Ești #Special ești #Puternic“, din care au putut învăța despre “darurile” cu care au fost înzestrați și ar trebui să le fructifice în pofida tuturor greutăților.
Au, urmat jocurile de spargerea gheții, de cunoaștere și de divertisment. Ne-am imbrățișat fiecare cu fiecare, ne-am spus pe nume, și ne-am urât succes în călătoria talentelor.
Nu au lipsit nici exercițile de meditație, sugestie pozitivă, pentru a gestiona mai bine emoțiile.
Copii au invățat, că atunci când îți acorzi suficiență valoare îți atingi mai ușor obiectivele pentru că a avea încredere în ține, în forțele proprii, te face să-ți mobilizezi exact resursele de care ai nevoie pentru a depașii obstacolele și să mergi în direcția dorită.
Curajul este cheia succesului!  

Eveniment National “Călătoria Talentelor” Ediția a- III A

Fii și tu unul dintre susținătorii tinerelor talente în călătoria lor aici:

Metode de donație online:

Card bancar
Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :

 

Plățile pe acest website se procesează prin  Eu Plătesc

Click:  Donează prin Bursa Binelui   

Îți mulțumim că faci parte din povestea noastră!

 

X
Sari la conținut