Fără categorie
INVITATIE la Unicul Spectacol – Eveniment Național “Călătoria Talentelor” Ediția a IIIA

INVITATIE la Unicul Spectacol – Eveniment Național “Călătoria Talentelor” Ediția a IIIA

Invitatie 

Echipa Asociația “Zâmbește Pentru Viitor” începe din nou, cu forțe proaspete spre “Călătoria Talentelor” ediția a-III A Eveniment National ce va avea loc finala, în data de 13 DECEMBRIE 2019, începând cu orele 18.00

Un spectacol marca AZPV Brasov, desfasurat pe 13 decembrie la 18.00, Centrul Cultural Reduta – Brasov

Tinerii adolescenți din centrele de plasament din tara au vise și sunt plini de speranțe că și le vor îndeplini la un moment dat. Poate că nu le acordăm atenția cuvenită de multe ori, dar putem să facem un efort, să îi ajutăm să nu își piardă speranțele și să poată să își îndeplinească visele, doar după ce îi vom înțelege într-un totul, asta însemnând o comunicare apropiată permanentă cu adolescentii.

     “Bucuria cea mai mare, este sa ne largim cercul familial si de prieteni, cu care impreuna sa facem fapte bune pentru acesti copii, adolescenti, tinerii care provin din casele de copii din tara si nu numai.”

     “Mulțumim Comunității Brașovene, voluntarilor implicați, care s-au alăturat și sunt alături de noi an de an, în susținerea copiilor și a tinerilor, proveniți din centrele de plasament din țară, participând și colaborând și anul acesta la frumoasa Călătorie a Talentelor Ediția a- III A!”

În acest scop, avem onoarea sa va invitam, sa fiti alaturi de noi si de copilasi, in Programul National „Calatoria Talentelor” editia a III A, fiind un  eveniment, o gala, in care fiecare copil, isi va arata talentul artistic, iar cei mai buni, vor beneficia de burse pentru a-si perfectiona talentul artistic, cu profesorii gata sa-i ajute si sa depaseasca orice obstacol impreuna, ca sa poata sa ajunga, acolo unde isi doresc.

Copiii, concurenții au fost prezenti, au participat si au aratat ce pot, printr-o preselecție ce a avut loc in data de 30 August 2019, unde au fost jurizați de o echipa in domeniu. Prin colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie din Romania, am reusit sa dăm de veste si sa avem copii care si-au aratat curajul in aceasta calatorie a talentelor. In finala, copiii vor fi cu o zi înainte, cazati in perioada de 12.12.2019 pana in data de 14.12.201 la un Hotel din Brasov, asigurat prin colobaratori organizatiei.
Cei peste 40 de copii inscrisi, insotiti de catre educatori din centrele de plasament, din alte judete, la acest eveniment, vor fi din nou, Magia Orașului de Poveste Brașov.

Bursele sunt stranse prin donatiile primite în scop caritabil prin Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”. Din sumele stranse/donate vom oferii câștigătorilor burse de studiu si pregatire prin colaboratorii locali, reușind astfel să încurajăm copii sa isi exercite pasiunea fara a fi descurajați din obiective pecuniare.
Dorim sa le sustinem talentele printr-o bursa lunara, avand sansa sa lucreze si sa isi perfectioneze talentul cu oameni profesionisti, gata sa ii ajute.
Noi ne-am propus să le dăm aripi și cu ajutorul tău vom susține fiecare talent în parte!
Banii strânși vor merge direct spre nevoia copilului. Le vom achiziționa plata cursurilor in dezvoltarea talentului cu profesori gata sa-i ajute cum s-a intamplat an de an, ceee ce veti ocazia sa va convingeti.

    “Avem credința că, la final, toți cei implicați vor avea ceva de câștigat! Împlinire, mulțumire, un prieten pe viață, dar și mai important, o viață mai bună pentru copiii talentați.”

Parcurgeți cu noi in “Călătoria talentelor” ediția a III-A, un proiect ce va fi televizat de către Trustul MixTv si nu numai. 

Ce s-a întâmplat la prima ediție si la a II-A editie din Calatoria Talentelor?

https://www.youtube.com/watch?v=KJfWlC8Wpzc&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=_iEB6M0YrOY

DETALII EVENIMENT: clik –  Haide si tu in “Călătoria Talentelor”

Detalii despre apasati click: Eveniment National Calatoria Talentelor Ediția a- IIIA

Cu consideratie,
Echipa, Zâmbește Pentru Viitor

X
Sari la conținut