Blog
Ce spun jurați si cine sunt ?

Ce spun jurați si cine sunt ?

Cine sunt Jurați in Programul Național “Călătoria Talentelor” ediția a III -A Brașov – România!?

1. Claudia Mirițescu
2. Andrei Coman
3. Mariana Chivărar 
4. Andreeas Eldgard
5. Emilia Mirea
 “În primul rând dorim să mulțumim tuturor participantilor!

Anul acesta suntem la a 3 A ediție “Călătoria Talentelor”. În acest an datorită faptului ca evenimentul nostru a avut un impact major, si multi copii și-au manifestat dorința de-a participa la Călătoria Talentelor, am organizat acest eveniment la nivel național. Copii au talent si noi dorim să ii încurajăm!

Deci au fost cu toti bineveniti, toti copii care au dorit să vină să ne demonstreze că au talent.
Si va rugam sa ne credeti ca într-adevăr au TALENT! Am avut reprezentanții de muzica, dans, arte plastice, modelare în plastelină fimo, frestyle cu mingea de fotbal, virtuozi ai instrumentelor muzicale.

Trebuie să știți că juriul a fost aproape de participanți e-a încurajat, chiar la un momendat, i-a sprijinit cand emoțiile au fost mari, distinsă doamna #Claudia #Mirițescu, ajutând-o pe una din adolescente, să-și depășească emoțiile și să reintre în ritmul molediei interpretate.
Cel mai greu a fost, cand a trebuit sa jurizam toate numerele pe care le-am avut, pentru ca toti sunt foarte buni, dar cum spune și  Rupy:

“Trebuie să dăruim mereu zâmbete celor din jur pentru a fi desăvârșiți.
Zâmbetele, dăruirea, iubirea, speranța, a crede, a visa, toate creează cheia succesului de a merge în această mare “Călătorie a Talentelor” si mai ales copiii înscriși și prezenți la preselecții, au învățat să-și depășească frontierele, să aibă mai multă încredere în ei, și mai ales că totul este posibil, doar dacă îți dorești cu adevărat și lupți pentru visele tale.”

Mult succes, celor care au intrat în finala cea mare din 13 Decembrie 2019, va asteptam sa va alaturati si dumneavoastra sa-i sustinem pe copii din centrele de plasament din tara, pentru ca merita si au talent!

Fii și tu unul dintre susținătorii tinerelor talente în călătoria lor aici, prin:

Metode de donație online:

Card bancar

 

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :

 

Plățile pe acest website se procesează prin  Eu Plătesc

Click:  Donează prin Bursa Binelui   

Îți mulțumim că faci parte din povestea noastră!

 

X
Sari la conținut