Fără categorie
De vorbă cu Rupi Gabor, la debut pe Bursa Binelui

De vorbă cu Rupi Gabor, la debut pe Bursa Binelui

[:ro]

De vorbă cu Rupi Gabor, la debut pe Bursa Binelui

debut pe Bursa Binelui

Data de publicare09.06.2017 Publicat deBB

BB: Care sunt principalele așteptări pe care le aveți în legătură cu Bursa Binelui?
Rupi Gabor: Fiind o asociație cu un scurt istoric, mai exact activăm de 2 ani, ne dorim ca pe lângă promovarea proiectelor noastre prin Bursa Binelului, sa reușim sa motivăm si sa atragem o serie de sponsori locali permanenți sau ocazionali, chiar și voluntari care să ne susțină pe parcursul activităților noastre.
BB: Ce v-a determinat să vă înscrieți pe Bursa Binelui?
Rupi Gabor: După cum se spune, orice ajutor este binevenit, astfel ca orice ocazie prin care ne putem face vizibile acțiunile noastre ne este de mare ajutor. Bineînțeles, faptul ca platforma nu percepe niciun comision pentru donațiile intrate este un alt avantaj pentru care am făcut acest pas.
BB: Care sunt principalele avantaje ale înscrierii proiectului pe o platformă de finanțare?
Rupi Gabor: Strângerea de fonduri pentru a ne desfășura în condiții normale și cu succes proiectele noastre este evident principalul avantaj. De asemenea aș mai putea enumera și creșterea vizibilității sau chiar aderarea unor noi sponsori/colaboratori în sprijinirea viitoare a asociației.
BB:  Care credeți că sunt cei mai eficienți pași pentru atragerea fondurilor necesare?
Rupi Gabor: Popularizarea activităților, inclusiv a scopului asociației – cel de a ajuta tinerii orfani și a celor proveniți din mediul defavorizat pentru integrarea lor in societate prin diverse proiecte educative și nu doar.
Conștientizarea problemei, sensibilizarea umana si motivarea fiecărui om prin faptul ca deși trăim în era vitezei, uneori e bine să ne oprim o clipă și să vedem ca alții o duc mai rău decât noi, si ca fiecare dintre noi prin fapte mici putem schimba ceva în comunitate.
BB: Ce alte metode de fundraising ați aplicat? Cu ce rezultate?
Rupi Gabor: – Concerte caritabile organizate ocazional la Madrid
– Participarea anul trecut la Cercul de Donatori ediția 3 organizata de Fundația Comunitara Brașov, unde am obținut suma de 5.500 lei, o părticica din suma necesară pentru susținerea proiectului „O casa pentru viitor”.
– Discuții personale cu potențiali donatori, persoane fizice sau juridice în funcție de nevoia actuală.
BB: Care sunt principalii parteneri pe care îi aveți în proiectele dumneavoastră?
Rupi Gabor: În prezent principalul sponsor care ne susține financiar este prietenul nostru din Madrid. Acesta contribuie la plățile administrative ale asociației. Pentru restul cheltuielilor încercăm sa găsim finanțare.

[:]

X
Sari la conținut