Evenimente
Spectacol Hairstyle in Coresi

Spectacol Hairstyle in Coresi

Prietenii nostri de la Revolution-Cut Brasov & Fadexpert au venit si anul acesta, alaturi de noi, in ceea mai mare calatorie, dar cu ceva nou si pentru noi.
O echipa tanara hairstyles profesionisti si cunoscuti in acest domeniu, si-au  dedica timpul lor, in sprijinul proiectului “Calatoria Talentelor“, oferind clientilor din Coresi un nou look in cadrul unui spectacol magnific Duminica din data de 14 octombrie ora 14:oo
Revolution-Cut Brasov este ambasadorul celui mare spectacol de promovare a talentelor artistice ale copiilor, adolescenților și tinerilor instituționalizați si nu numai.
Pentru ca, bucuria vine din lucruri mici si se ascunde, adesea, in sufletul celor de langă noi, astazi 14.10.2018,  la Coresi Shopping Resort, Asociatia Zambeste pentru Viitor, impreuna cu prietenii nostri Revolution-Cut Brasov am facut un mare spectacol trecatorilor din Coresi. Au oferit noi frizuri, dar asta, nu a fost tot!
Am avut alaturi de noi cantareti din comunitatea brasoveana – Dafina Neagu, – Melya CrossoverOpera, dar si un tanar institutionalizat, care a participat in prima editie la Călătoria talentelor 2017, dar care si anul acesta s-a inscris din nou in Călătoria Talentelor” Editia a – II-A” unde ne-am bucurat impreuna de momentele frumoase, pentru a reusi sa strangem fonduri pentru copii care v-or castiga bursa constand in cursuri de perfectionare in arta talentului. Si cum este o cauza nobila pentru oamenii nobili, am avut alaturi si un grup de 4 voluntari / adolescentii de la Școala Profesională Germană Kronstadt si nu numai!
Doar împreună putem sa le fim aproape, a le îndeplini dorințele copiilor, emoțiile, curajul, așteptările lor ceea ce s-a si vazut. Multumim, Coresi, comunitatii brasovene care s-au alaturat si au raspuns pozitiv in sustinerea proiectului nostru, pentru copii si tineri din “Calatoria Talentelor” dar si voluntarilor echipei AZPV !
Va asteptam pe 13 Noiembrie 2018 la Centrul cultural Reduta ora 17.30 sa sustinem impreuna talentele artistice a copiilor din centrele de plasament si nu numai!

“Vrem sa avem momente deosebite alaturi de copiii minunati, frumosi , talentati si in editia a II-a din acest an. Zambetul lor este rasplata noatra!” – spune Revolution-Cut Brasov 

ClickDetalii despre eveniment 

X
Sari la conținut