Mass-Media
Aparitii Mass Media despre “Calatoria Talentelor”

Aparitii Mass Media despre “Calatoria Talentelor”

15 Octombrie 2018
Doar împreună putem sa le fim aproape, a le îndeplini dorințele copiilor, emoțiile, curajul, așteptările lor ceea ce s-a si vazut. Multumim, Coresi, comunitatii brasovene care s-au alaturat si au raspuns pozitiv in sustinerea proiectului nostru, pentru copii si tineri din Calatoria Talentelor dar si voluntarilor echipei AZPV !
Va asteptam pe 14 Noiembrie 2018 la Centrul cultural Reduta ora 18.00 sa sustinem impreuna talentele artistice a copiilor din centrele de plasament si nu numai!
Scopul proiectului?
Dorim sa le sustinem talentele printr-o bursa lunara, avand sansa sa lucreze si sa isi perfectioneze talentul cu oameni profesionisti, gata sa ii ajute. Noi ne-am propus să le dăm aripi și cu ajutorul tău vom susține fiecare talent în parte!
Banii strânși vor merge direct spre nevoia copilului. Le vom a
chiziționa plata cursurilor in dezvoltarea talentului cu profesori gata sa-i ajute.

https://www.youtube.com/watch?v=nomE-4v5fZ0&t=2s


11 octombrie 2018Calatoria Talentelor ajunge la destinatie! Copiii din centrele de plasament si nu numai sunt pregatiti sa cucereasca scena!
Invitate:
Mihaela Machidon – partener eveniment
Andra Dan (Melya) – membru juriu
DJ – Bianca Buca

Primul pas este a visa, al doilea a crede în forțele tale, iar cu #magianoastră, împreună să-i #SUSȚINEM, ca #visul sa devină #realitate!

“A fost un troc de zâmbete și priviri pline de emoții, în ochii fiecărui copil în parte! Juriul compus din 5 persoane, nu a mai putut să zică nimic, chiar și ei au rămas fără voce, dar și când a fost momentul de a-şi spune cuvântul nu le-a rupt nimeni tăcerea!

Am învățat că trebuie să dăruim mereu zâmbete celor din jur pentru a fi desăvârșiți.
Zâmbetele, dăruirea, iubirea, speranța, a crede, a visa, toate creează cheia succesului de a merge în această mare “Călătorie a Talentelor”.
Mulțumesc tuturor participantilor!”

https://www.facebook.com/azpv.brasov/videos/1057985274378440/?t=21


13 Septembrie 2018
A început anul școlar mai repede, ei bine, si noi, din timp începem să ne pregătim pentru a doua ediție în “Călătoria Talentelor” 2018 .
Emisiunea, de la ora 17.oo și de la ora 19.oo fix la #MixTv cu dna Onelia Pescaru unde am povestit mai multe detalii și surprizele despre frumoasa #călătorie.
Cine se poate înscrie si până când?
Afla mai multe informații:

https://www.facebook.com/azpv.brasov/videos/1048466355330332/?t=0


04 Septemrie 2018
Au mai rămas câteva zile, până când te poți înscrie la “Călătoria Talentelor” !Începem din nou, cu forțe proaspete spre “Călătoria Talentelor” ediția a-II-a din 14 Noiembrie 2018.

“Bună! 
Sunt Szusana de Venezuela, voluntar în proiectul “Călătoria Talentelor”.
Vă invit să participați, sa vă inscrieți în acest proiect. Acest program este adresat copiilor, adolescenților și tineriilor cu talente, să-i sprijinim. 
Vă așteptăm!” 

Înscrie-te, până pe 19 Septembrie 2018

https://www.facebook.com/azpv.brasov/videos/1043713632472271/?t=0

X
Sari la conținut