Fără categorie
Sebastian este îndrăgostit de pian

Sebastian este îndrăgostit de pian

 

Va mai amintiți de cei doi frați crescuți de bunici ce ne-au impresionat la #Calatoria #Talentelor editia a II-A eveniment organizat de Asociația Zâmbește Pentru Viitor ? Noi, da 

Sebastian este îndrăgostit de pian și este și profesor pentru sora lui.
Primăria le-a oferit abonamente gratuite la toate concertele Filarmonicii.
Povestea lor a devenit cunoscută odată cu premiul pe care Sebastian l-a luat pentru interpretarea la pian într-un alt concert caritabil, organizat si desfășurată de Europa FM. FELICITĂRI !!!
Ne bucurăm ca prin acest eveniment si acest mare proiect al asociatiei noastre prin Călătoria talentelor am reușit să le oferim încrederea în sine și ca alții oamenii, cu suflet mare, să se alăture ai sprijiini!

Sebastian și Maria Emilia, doi copii de 10 și respectiv 9 ani, au primit astăzi, împreună cu bunica lor, abonamente la toate concertele de la Sala Patria ale Filarmonicii Brașov, pe o perioadă de cinci ani.

 

[vc_column_inner width=”1/1″][spacing desktop_height=”20px” mobile_height=”35px” smobile_height=”35px”][buttons text=”Donează” size=”big” full_width=”yes” icon_type=”extraicon” icon_font_size=”30 px” icon_position=”icon-left” icon_right_padding=”35 px” link_url=”https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Calatoria-Talentelor” font_weight=”600″ font_size=”20 px” icon_extraicon=”donation-icon-health”][/vc_column_inner]

 

 

X
Sari la conținut