Fără categorie

Rabocskai David un baiat de 10 ani, are talent şi aptitudini deosebite.

Rabocskai David un baiat de 10 ani, are talent şi aptitudini deosebite. Cât de mult s-a perfecționat, de cand a inceput sa-si perfectioneze talentul, dupa ce a castigat premiul I la “Călătoria Talentelor ediția a II-a?
Va spunem noi!

Pentru ca, bucuria vine din lucruri mici si se ascunde, adesea, in sufletul celor de langă noi, doar împreună putem sa le fim aproape, a le îndeplini dorințele copiilor, emoțiile, curajul, așteptările lor ceea ce s-a si vazut.

Cât de mult s-a perfecționat, Rabocskai David, dupa ce noul lui mentor care i-a devenit si un bun prieten, au reușit să obțină niște rezultate extraordinare, doar în trei luni, dar totuși are nevoie de noi. Felicitarii in primul rand si mamei #Marika #Rabocskai pentru că este o luptătoare!

Rezultatele lui David, continua si dupa eveniment. Participand si la alte concursuri unde ne-a dovedit ca daca ii suntem aproape si i-am oferit increderea în sine merita si ca nu este o investitie de prisos!

Premiul I de excelenta! – București concurs Național de instrumente!

Premiul I de Excelență la Festivalul Concurs Național “Tinere Talente” ediția a XVIII-a, București. Felicitări David !! ?

În continuare poți contribui la dezoltarea lui armonioasă pentru a-si perfectiona arta și talentul. Fii și tu unul dintre susținătorii tinerelor talente în călătoria lor, pe Bursa Binelui aici…