Fără categorie
Rabocskai David un baiat de 10 ani, are talent şi aptitudini deosebite.

Rabocskai David un baiat de 10 ani, are talent şi aptitudini deosebite.

Rabocskai David un baiat de 10 ani, are talent şi aptitudini deosebite. Cât de mult s-a perfecționat, de cand a inceput sa-si perfectioneze talentul, dupa ce a castigat premiul I la “Călătoria Talentelor ediția a II-a?
Va spunem noi!

Pentru ca, bucuria vine din lucruri mici si se ascunde, adesea, in sufletul celor de langă noi, doar împreună putem sa le fim aproape, a le îndeplini dorințele copiilor, emoțiile, curajul, așteptările lor ceea ce s-a si vazut.

Cât de mult s-a perfecționat, Rabocskai David, dupa ce noul lui mentor care i-a devenit si un bun prieten, au reușit să obțină niște rezultate extraordinare, doar în trei luni, dar totuși are nevoie de noi. Felicitarii in primul rand si mamei #Marika #Rabocskai pentru că este o luptătoare!

Rezultatele lui David, continua si dupa eveniment. Participand si la alte concursuri unde ne-a dovedit ca daca ii suntem aproape si i-am oferit increderea în sine merita si ca nu este o investitie de prisos!

Premiul I de excelenta! – București concurs Național de instrumente!

Premiul I de Excelență la Festivalul Concurs Național “Tinere Talente” ediția a XVIII-a, București. Felicitări David !! ?

În continuare poți contribui la dezoltarea lui armonioasă pentru a-si perfectiona arta și talentul. Fii și tu unul dintre susținătorii tinerelor talente în călătoria lor, pe Bursa Binelui aici…

[vc_column_inner width=”1/1″][spacing desktop_height=”20px” mobile_height=”35px” smobile_height=”35px”][buttons text=”Donează” size=”big” full_width=”yes” icon_type=”extraicon” icon_font_size=”30 px” icon_position=”icon-left” icon_right_padding=”35 px” link_url=”https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Calatoria-Talentelor” font_weight=”600″ font_size=”20 px” icon_extraicon=”donation-icon-health”][/vc_column_inner]

X
Sari la conținut