Fără categorie
Rezultatele din perioada anului 2016

Rezultatele din perioada anului 2016

[:ro]

Anul 2016 a fost un an in care,  un nr. de 86 persoane au beneficiat de sprijinul nostru!

Urmatoarele Servicii Acordate de AZPV in perrezultatele-din-perioada-anului-2016ioada anului 2016:
  •    Cazare, alimente, intretinere, sprijin spre o viata independenta – autogospodarire, consiliere,  dezvoltare personala, consiliere, sprijin / insertia tieneriilor in societate, o mai buna relatie de comunicare cu familia naturala, legatura cu membri din familia naturala, tratamente medicale si analize, monitorizare, plan de interventie in familia, fisa de evaluare si reevaluare, suport emotional, stabilirea emotionala,  jucarii, plata unei chiri/cazare, orientarea spre activitati sportive, cautarea unui loc de munca, servicii stomatologice, consiliere juridica, monitorizarea tinerilor si  cursuri de formare.
  • Impreuna cu oamenii inimosi, am reusit si am format o echipa!
Asistent Social- angajat – 1,
Psiholog –  1 voluntar,
Psihoterapeut- angajat – 1,
Medic General – voluntar – 1,
Dezolvotare Personala – voluntar – 1,
Cursuri de formare/profesie/ – Voluntar- 1,
Avocat – Voluntar  – 1,
Serviciul de Comunicare – voluntar -1,
Contabil -angajat- 1,
Coordonator Proiecte – voluntar – 1,
Profesor Didactic – 1,
Si inca  Voluntar – 3
 Total 14 Persoane
  •  8 beneficiari/ tinerii care au parasit sistemul de protectie sociala de stat si privat din Brasov , au beneficiat de Proiectul ,,O casa pentru Viitor”.
  • 14 fete din  Centrul de plasament ”Aurora” din Codlea in parteneriat cu DGASPC au beneficiat de Proiectul ,,Orientarea profesională și dezvoltarea personală a adolescenților,
  • 31 copii  + 4 tineri (proveniti) din centrul de plasament de stat si privat,  care au beneficiat de acțiuni caritabile, sprijin si ajutor material din partea asociatiei.
  •  10 familii defavorizate, cu un nr. total de 29 de copii,  care au beneficiat de acțiuni caritabile, sprijin si ajutor material din partea asociatiei.

[:]

X
Sari la conținut