Copiii au purtat cămășile și pantofii, care au fost achiziționate din bursa primită.

,,#Călătoria #Talentelor”! Calatoria Talentelor
?? Ieri 6 Aprilie 2019 au participat la concursul Comoara Etno, care a avut loc in Coresi. Copiii au purtat cămășile și pantofii , care au fost achiziționate din bursa pe care au primit-o în urma concursului “Călătoria Talentelor” ediția a II -A – 2018.

“CÂȘTIGĂTORII la DANS au fost micuții de la Școala General Școală Nr. 5 Săcele, #RomanoStep, profesor #Anca #Mezei ce ne-au delectat cu dansul lor, făcându-ne să credem că am fost, pentru o scurtă perioadă că suntem în Rai. ” – Rupi Gabor – Felicitari!!!

?? Ne bucurăm ca prin Proiectul “Călătoria Talentelor” cu un mare eveniment organizat prin acest proiect al asociatiei noastre, am reușit să le oferim încrederea în sine și ca alții oamenii, cu suflet mare, să se alăture ai sprijiini! Vă mulțumim!

În continuare poți contribui la dezoltarea lui armonioasă pentru a-si perfectiona arta și talentul. Fii și tu unul dintre susținătorii tinerelor talente în călătoria lor aici

[vc_column_inner width=”1/1″][spacing desktop_height=”20px” mobile_height=”35px” smobile_height=”35px”][buttons text=”Donează” size=”big” full_width=”yes” icon_type=”extraicon” icon_font_size=”30 px” icon_position=”icon-left” icon_right_padding=”35 px” link_url=”https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Calatoria-Talentelor” font_weight=”600″ font_size=”20 px” icon_extraicon=”donation-icon-health”][/vc_column_inner]

 

 

 

X
Sari la conținut