#AmReușit cu Rupi Gabor

“Băi, a fost foarte greu. A trebuit să plec cu hainele, și nu aveam multe haine. Aveam două pungi de gunoi. Așa am plecat din cămin și nu știam unde să plec… M-am dus în gară. Când am văzut toți boschetarii și aurolacii am spus că viața mea nu e asta. M-am dus în parcul central de lângă primăria Brașov, am stat acolo timp de 3 luni de zile…. Era luna lui ianuarie, februarie. Mi-am pus cartoane pe bancă, îmi băgam hainele în boscheți. Mi-am zis: Dimineață merg la școală după-amiază merg la muncă…”

Așa începe povestea de succes Rupy Gabor, omul care a reușit. Deși dormea pe bancă într-un parc din centrul Brașovului, la – 10 grade, nu a renunțat la școală și mai mergea și la muncă. Imaginea persoanelor fără adăpost din gara Brașov l-a înspăimântat, l-a motivat să accepte că poate reuși cu un sacrificiu… 3 luni sub cerul liber. Voința, determinarea și educația au contribuit la reușita lui Rupi…

 

 

O campanie realizată de Vocea Copiilor Abandonati în parteneriat cu Consiliul Tinerilor Instituționalizați Pac Pac Studio. Proiect coordonat și moderat de prietenul nostru Visinel Balan.

X
Sari la conținut