#Conferința #De #Viss #2ANI #ZÂMBEȘTE PENTRU VIITOR

În această primăvara 24.05.2017 asociația noastră a împlinit 2 ani de activitate, și, cu această ocazie am organizat o conferință de presă, la care am avut invitați parteneri și colaboratori, precum și un grup de beneficiari ai noștri de la Centrul de Plasament ”Azur” din Brașov.
A fost o zi specială și plină de energie pozitivă. Am vorbit despre reușitele și nereușitele noastre din acești 2 ani cât și despre intențiile noastre de viitor. Ulterior, după conferință am desfășurat activități tematice cu tinerii beneficiari, după care împreună am încununat cu o masă caldă și un desert delicios. Ne-am bucurat și am trăit momente de neuitat mai ales că împreună compunem o poveste frumoasă.
Nu au lipsit nici surprizele frumoase, pentru cei care împreună  scriem o poveste

Mulțumim tuturor pentru implicare, prezență și gânduri bune!

 

 

CÂND LUMEA N-ARE UN ZÂMBET, ÎMPREUNÃ DĂRUIM UNUL DE-AL NOSTRU! VÃ MULTUMIM!

Restaurant “Casa Bucur” Brasov, Doamna Anda Samson – coordonatorul Centrului Regional de Prevenire – Evaluare şi Consiliere ANTIDROG, Cms șef Mihaela Hermenean, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Brașov, MASS Media, Florăria Stânjenel,Cofetăria Happy CaKe- Brașov, Fundatia Comunitară Brasov, Colaboratorilor din Madrid AZPV, Jendrix, Perfectly & Event PR, Hope & HOMES FOR CHILDREN, reprezentanții de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) și nu în ultimul rând voluntarilor și echipei AZPV din Brașov România!

#Conferința #De #Viss #2ANIDE #ACTIVITATE #PESTE#260 DEBENEFICIARI ##CARE #AU FOST #SPRIJINITI PRIN #SERVICILE#NOASTRE
#ZÂMBEȘTEPENTRUVIITOR
X
Sari la conținut