”#CALATORIA #TALENTELOR”

Bucurie si zambete calde, sincere, pe chipul copiilor / adolescentiilor proveniti din centrele de plasament, la primul eveniment creat de catre asociatia “Zâmbește pentru viitor”, intitulat ,,Calatoria Talentelor” , care a avut loc pe data de 5 decembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta, Brasov.

Fiecare membru din echipa a simțit emoțiile participantilor. Ne bucuram ca le-am oferit sansa sa se simta, macar pentru o zi, asa cum si-au dorit, sa fie niste artiști. Le-am oferit curajul, ceea ce cred ca l-au primit, doar acceptand acest eveniment Concurs ,,Calatoria Talentelor”!
In ,,Calatoria Talentelor” am fost peste 20 de voluntari-organizatori.

Gradinita Nr.14 (cu program prelungit) si Gradinita Nr. 1 din Brasov au venit sa sustina concurentii din eveniment, cu un grup de copilasi, cuprinzand varstele de 2-5 anisori, unde au avut onoarea sa deschida evenimentul prin colinde si cantacele.
Concursul a fost jurizat de Mariana Chivarar, Constantin Printisor Cosmin, Melya Andra, Andreea Pal si Diana Pacurar.

Invitati Speciali:
Prezenta lui Paul Batinas – concurent la X FACTOR anul trecut 2016 si anul acesta 2017 in prezent la Vocea Romaniei, a fost un imbold pentru adolescentii nostri inscrisi in concursul ,,Calatoria Talentelor”.
Diana Elena Pacurar, fost concurent la x Factor anul 2017, si profesoara de matematica, ne-a incantat cu doua piese si ne-a impartasit starile ei emotionale pe scena.
Clubul Peter Dance Academy ne-a incantat cu doua dansuri sportive.
Sotii Mirea, au venit cu un vals vienez.

La finalul evenimentului au fost premiați toti copii cu diplome de participare si castigorii la dans, care au fost micutii de la Centrul de plasament din Codlea, Trupa Energy locul 1, iar la muzica, Alex, a primit locul I la categoria muzica, un tanar de 17 ani din Centrul de plasament “Azur” din Victoria. Ei au castigat din partea asociatiei o bursă, pentru a-si perfectiona mai bine talentul cu profesori gata sa ii ajute. Nu ne-am oprit aici, am premiat si partenerii acestui eveniment cu flori si Diplome de Mulțumire.

Felicitări tuturor participațiilor, voluntarilor, celor care au facut posibil evenimentul “Călătoria Talentelor”, marca AZPV in colaborare cu Brasov Dgaspc, Centrul Cultural Reduta, Peter Dance Academy Brasov si nu in ultimul rând prezentator prieten, Onelia Pescaru, unde, impreuna cu dumneavoastră, am reusit sa strângem suma de 6000 de lei si 1000 de euro, care au fost donati din concertul caritabil sustinut la Madrid de catre colaboratorii Asociatiei “Zâmbește Pentru Viitor” Brașov!

Mai multe informati gasiti si aici : https://www.facebook.com/events/291436041351127/

 

25158275_856897824487187_6286410606513500261_n

X
Sari la conținut