ANPDCA
Conferință de Presă – Călătoria Talentelor

Conferință de Presă – Călătoria Talentelor

Invitație

CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Echipa Asociația Zâmbește Pentru Viitor începe din nou, cu forțe proaspete,  Gala – Finala a evenimentului național Călătoria Talentelor” ediția a V-a , finanțat de Primăria Municipiului Brașov. Evenimentul va avea loc în data de 23 Noiembrie 2022, începând cu ora 14.00, la Centrul Cultural Reduta, unde vor participa copii și tineri proveniți centrele de plasament și din mediile defavorizate din județul Brașov și din țară.

Astfel, avem placerea sa va invitam la conferința de presă ce va avea loc la Primăria Municipiului Brașov, miercuri, 21 septembrie, ora 9.

—————–

Tinerii adolescenți din centrele de plasament din tara au vise și sunt plini de speranțe că și le vor îndeplini la un moment dat. Poate că nu le acordăm atenția cuvenită de multe ori, dar putem să facem un efort, să îi ajutăm să nu își piardă speranțele și să-și îndeplinească visele.

„Bucuria cea mai mare, este sa ne lărgim cercul familial si de prieteni, cu care împreună sa facem fapte bune pentru acești copii, adolescenți, tinerii care provin din casele de copii din tara si nu numai.” – Rupi Gabor

“Mulțumim Comunității Brașovene, voluntarilor implicați, care s-au alăturat și sunt alături de noi an de an, în susținerea copiilor și a tinerilor, proveniți din centrele de plasament din județul Brașov și din țară, participând și colaborând și anul acesta la frumoasa Călătorie a Talentelor!”

Fiți alături de noi si de copilași, dar si în Gala – finala evenimentului national „Calatoria Talentelor” editia a V-a, in care fiecare copil, isi va arata talentul artistic, iar cei mai buni vor beneficia de premii.

Trebuie să precizăm că, prin colaborare cu Autoritatea Naţională Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, Direcția Generală Asistență Socială Protecția Copilului Brașov și Primăria Municipiului Brașov prin linia de finanțare în domeniul de cultură, reușim din nou să pornim în a cincea Călătorie a Talentelor prin acest program. Am dat de veste și avem înscriși 114 copii care si-au arătat curajul de-a participa în aceasta călătorie a talentelor.

Concurenții vor fi îndemnați să cunoască Brașovul, li se vor înmâna hărți pe care vor fi notate punctele de atracție din Municipiul Brașov și vor fi conduși la Muzeul Civilizației Urbane, Muzeul de Istorie din Piața Sfatului și la Muzeul de Artă. Anul aceasta aducem ceva nou, dupa incheierea activităților pentru cunoașterea punctelor de atracție turistica, impreuna cu copii, vom face un flashmobb cu melodia – Gasca Mea în Piața Sfatului. După vor avea ocazia să cunoască și să vadă Primăria Municipiului Brașov.

 În  Preselecție concurenți vor fi jurizați de oamenii competenți în arta muzicii. Juriu este compus din: un președinte de Juriu, un profesor de muzica, un artist liber profesionist, doi solistii vocali de muzica usoara si muzica populara care vor veni cu titlu gratuit (voluntari). Si în preselecțile din 23 și 24 septembrie 2022 echipa de juriu, vor înmâna tuturor concurenților diplome de participare în locația unde se va desfășura: Events Emotions, unde vor fi jurizați de o echipa in domeniu, alături de persoane care au susținut acest proiect încă de la începuturi: Mariana Chivarar, Onelia Pescaru, Claudia Mirițescu și Emilia Mirea.

Vă așteptăm cu drag!

Cu stimă, 
Grancea Alexandra
Public Relations

X
Sari la conținut