ANPDCA
COMUNICAT de Presă, privind proiectul de tineret pentru tineret „TINERI ÎMPREUNĂ”

COMUNICAT de Presă, privind proiectul de tineret pentru tineret „TINERI ÎMPREUNĂ”

Proiectul ,,Tineri Împreună" este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov - tineret pentru tineret 2024

Cum a venit ideea acestui proiect?
     
Avand întalniri cu tineri care sunt în prezent în cadrul unei Universități cu profil social,  activând în domenii sociale, am descoperit dorința lor să cunoască, să se dezvolte și să se implice în comunitatea lor. În urma discuțiilor am  identificat nevoia lor de a învăța mecanisme și de a găsi metode pentru a-i sprijini pe cei din jur.
     
Prezența dumneavoastră este foarte importantă în  programul nostru “Tineri Împreună” cofinantat de Consiliul Judetean Brasov prin programul tineret pentru tineret.
       30 de tineri din sistemul de protecție socială din toată țara, care sunt dornici de a învăța  tehnici privind autoreprezentarea în relația cu instituțiile statului. Am pregătit workshop-uri creative pentru dezvoltarea lor personală, module care sunt de folos pentru tinerii beneficiari sau foști beneficiari ai unei măsuri de protecție specială, privind managementul serviciilor sociale, managementul organizațional a unei asociații / fundații, managemenetul în comunicare, managementul în fundrasing, reprezentarea și autoreprezentarea în relația cu instituțiile statului, (DGASPC, ANDPCA, PRIMĂRIE, CONSILIUL JUDEȚEAN, AJPIS, MMJS, etc.).
    Modulele de încurajare a exprimării tinerilor vor fi prin activități sportive ca instrument de promovare a cetăţeniei active şi includerii sociale a tinerilor (Hiking și orientare turistică).

X
Sari la conținut