ANPDCA
COMUNICAT de Presă, privind proiectul „Comunitatea Dynamis” finanțat de Primăria Municipiului Brașoc prin Ghidul Unic 2024

COMUNICAT de Presă, privind proiectul „Comunitatea Dynamis” finanțat de Primăria Municipiului Brașoc prin Ghidul Unic 2024

   A fost publicată lista finală a proiectelor propuse spre finanțare și a celor aflate pe lista de rezervă în cadrul Programului de Finanțări Nerambursabile al Primăriei Municipiului Brașov, în baza Ghidului Unic al Solicitantului.

Lista in format PDF se gaseste aici: Vezi fisierul PDF

Asociația Zâmbește Pentru Viitor, organizează proiectul „Comunitatea Dynamis”, care are ca scop identificarea si susținerea persoanelor adulte aflate sau nu în situații de vulnerabilitate sau de risc, din Municipiul Brașov.
🏢 Implementarea proiectului este justificată de urgența și complexitatea situației sociale în Municipiul Brașov, unde există o populație semnificativă de persoane adulte aflate în situații de vulnerabilitate sau de risc.
👉🏻 Cu rolul de a facilita accesul la servicii către beneficiari, Asociația Zâmbește pentru Viitor colaborează de asemenea și cu alte ONG-uri Brașovene, cu Adăpostul de Noapte, cu Direcția de Asistență Socială Brașov.
Asistentul social al asociației, Tutunaru Nițu Aurelia Bianca, coordonatorul de proiect.
📚 Beneficiarii vor participa la ateliere de dezvoltare personală, ateliere de comunicare interpersonală, ateliere de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, ateliere de planificare și dezvoltare a carierei, ateliere pentru evaluarea aptitudinilor și intereselor vocaționale, tematicile abordate fiind esențiale pentru dezvoltarea personală și socială susținute de psihoterapeut Cristina Mirica.
🏥 Pentru a-i susține în ceea ce înseamnă integrare socială, aceștia vor beneficia și de consultații dermatologice, test VDRL, intervenții stomoatologice, precum și îmbrăcăminte.
📤 La finalul proiectului vor fi înregistrați la @Ajofm Brasov pentru ca ulterior, în urma pregătirilor cu specialiștii dedicați proiectului, beneficiarii să se poată integra în piata muncii.
🗓 Proiectul se implementează în perioada 08.05.2024 – 20 noiembrie 2024 prin finanțarea obținută de la Primăria Municipiului Braşov, suma alocată fiind de 98.550 lei.

*** Asociația „Zâmbește pentru Viitor” AZPV Brașov are ca scop principal identificarea și susținerea copiilor proveniți din sistemul de protecție specială si care părăsesc sistemul de protecție speciala. Astfel prin Serviciul Social “DYNAMIS” Servicii de Asistență Comunitară, cu Licență de Funcționare Seria LF Nr 0010436 eliberat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale pe o perioadă de 5 ani de zile, aceștia se pot integra mai ușor in societate.
🙏🏻 Pe aceasta cale doresc să mulțumesc celor de la Casa Bucur EmotionEvents Emotion Events, care ne-au găzduit si de această dată pentru desfășurarea conferinței de presă, instituțiilor publice, -proiect finanțat de Primaria Municipiului Brașov 
Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție,
Eveniment: data de: 29.05. 2024, ora 11:00
X
Sari la conținut