Alina Anghilina
COMUNICAT DE PRESĂ – FINAL EVENIMENT Călătoria Talentelor

COMUNICAT DE PRESĂ – FINAL EVENIMENT Călătoria Talentelor

CĂLĂTORIA TALENTELOR – GALA Asociația Zâmbește pentru Viitor – Eveniment Național Ediția a V-a, 23 noiembrie 2022

Echipa Asociația “Zâmbește Pentru Viitor” s-a mobilizat și în acest an, cu forțe proaspete, pentru Gala Finală a evenimentului național “Călătoria Talentelor” ediția a-V a, finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

     Astfel, evenimentul CALATORIA TALENTELOR ce a avut loc în data de 23 Noiembrie 2022, cu incepere de la ora 14.00, a adus la scena peste 50 de finalisti, copii și tineri proveniți centrele de plasament și din medii defavorizate din județul Brașov și din țară, din care castigatori ai editiei au fost declarati 11 concurenti,  6 individual si un grup vocal format din 5 concurenti.

Acestia si-au manifestat aptitudinile artistice, incurajati de spectatorii prezenti in sala dar si de membrii juriului.  Cei mai buni dintre concurentii participanti in ce-a de-a V-a editie Calatoria Talentelor au beneciat de premii în obiecte, oferite de Asociatia Zambeste pentru Viitor.

În finala concursului organizat de Asociația „Zâmbește pentru Viitor” – Călătoria Talentelor – ediția a 5-a, ne-am putut bucura de momente folclorice de excepție oferite de renumita artista Niculina Stoican, invitata surpriza a acestei ediții, un regal susținut la Centrul Cultural Reduta, alături de instrumentiști valoroși ce fac parte din echipa artistei, veniți chiar din Oltenia, tocmai pentru a păstra atmosfera unică creată de cântecele și interpretarea renumitei artiste.

De asemenea, la eveniment au participat si doi artisti locali, cunoscuta si indragita interpreta de muzica populara, Anuta Sagneanca, si, din randul generatiei mai tinere, George Lazar.

Trebuie precizat că organizatorii au beneficiat in organizarea acestui eveniment de o buna  colaborare cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Brașov și Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

Ne bucurăm foarte mult ca am reusit sa ducem la bun sfarsit si aceasta editie. Am avut invitati de exceptie. Niculina Stoican a fost extraordinara! A incurajat copiii cu multa caldura sufleteasca! Pentru mine, este un pas foarte important. Faptul ca evenimentul are aceasta sonoritate la nivel national dovedeste ca munca inceputa cu ani in urma incepe sa dea roade. Multumim cofinantatorului de proiect, Primaria Municipiului Brasov si tuturor institutiilor partener ce au fost alaturi de noi. Multumesc tutor Partenerilor media ce s-au alaturat din spirit civic acestui eveniment. Va asteptam alaturi de noi  si la editia din 2023.“ – Rupi Gabor, Presedinte AZPV

X
Sari la conținut