Fără categorie
CEL de lângă TINE – Concert caritabil –

CEL de lângă TINE – Concert caritabil –

[:ro]Duminică 18.02.2018, ora 18.00

Spectacolul din 18 februarie a fost pentru OAMENI. Oameni ce sau  bucurat de un program cu totul special, ajutând în același timp OAMENI care au nevoie de ajutorul nostru, al comunității, fie că vorbim de intervenții chirurgicale, de tratament, sau de ajutor pentru o viață normală.

Împreună ne-am adunat să luptăm sa sprijinim trei cazuri sociale. Una din cauze, este Familia Iunesch, unde s-au bucurat si ei, de concertul caritabil de la Sala Culturală Reduta Brasov, alături de-o sală plină de #oamenii.

Familia I. – mama Maria, băiatul de 16 ani Marian, fata –
Alexandra de 14 ani și nepoata, Mihaela de 5 ani împart o baracă de 12 metri pătrați cu un singur pat, în strada Carierei, undeva pe lângă biserică. Se spală la lighean și se încălzesc cu ce găsesc, evident că și iluminatul este din surse alternative. Chiar și în condițiile astea copiii învață bine și nu ar renunța la școală pentru nimic în lume, înțelegând că doar dacă au carte vor avea și parte. Mama e angajată de curând femeie de serviciu la un spital privat și chiar de rămâne flămândă, face tot posibilul să-și vadă copiii curați, hrăniți și dacă s-ar putea, odihniți. Dar de odihnă nu prea poate fi vorba fiindcă tatăl lor, cu care împart deloc generosul spațiu este alcoolic și de multe ori îi prinde și miezul nopții afară, în frig, așteptând ca el să adoarmă și să poată merge și ei la culcare, fără să mai îndure violențe. Nu săriți să-l judecați. Va avea nevoie de ajutor extrem de mare după ce vom ajuta pe ceilalți membri ai familiei să se poată desprinde din acest mediu extrem de toxic. Pe cei patru de mai sus (mama, cei doi copii și nepoata) îi vom ajuta prin intermediu baniilor donatii, imendiat ii ajutam sa isi găsească o locuință decentă, să plătim chiria pentru câteva luni.

[Best_Wordpress_Gallery id=”71″ gal_title=”Iunesch”]

photo credit: – Aneresia White –

   Vă mulțumim în primul rând tuturor celor implicații, C.C. Reduta Brașov, prietenului nostru Lucian Ștefan, formatiei CaLendaR, pentru organizare si initierea evenimentului, privin ajutorul si sprijnul pentru o noua viata decentă, umană si pentru mama Maria si copii ei.

– “Cu siguranță vor întoarce și gesturile și gândurile bune peste ani către cei năpăstuiți, doar că acum năpasta îi vizitează pe ei.”[:]

X
Sari la conținut