Fără categorie
Testimoniale de la prietenii din “Calatoria Talentelor” editia a II-A

Testimoniale de la prietenii din “Calatoria Talentelor” editia a II-A

“CÂND LUMEA N-ARE UN ZÂMBET, ÎMPREUNĂ DĂRUIM UNUL DE-AL NOSTRU!”

“Zi buna tuturor! Numele meu este Mariana Chivărar si sunt avocat in cadrul Baroului Brasov.
Asociatia “Zimbeste pentru viitor” imi este aproape de suflet inca de la infiintarea sa de catre niste copii inimosi, in special Rupi Gabor, presedintele si sufletul acestei asociatii.
Mi-am oferit sprijinul asociatiei atit in probleme de ordin juridic, precum si la alte activitati, insa Proiectul “Calatoria Talentelor” m-a fascinat inca de la inceput, prin scopul propus- sustinerea si promovarea tinerilor talentati din centrele de plasament brasovene si nu numai.
Asa a inceput”marea aventura” si anul trecut a avut loc prima editie a acestui eveniment, care ne-a umplut de emotie pe toti cei are am pus umarul la buna desfasurare a evenimentului.
A fost frumos si poate fi si mai frumos, asta daca veti fi alaturi de noi , astfel încît sa fim cit mai multi cei care ne aducem contributia la promovarea, incurajarea si desavirsirea pregatirii acestor copii minunati si talentati.
Cu sprijinul dvs.vom reusi sa facem niste copii fericiti si sa le asiguram premiantilor bursele pentru pregatire, cu specialisti recunoscuti. in domeniul in care exceleaza.
Fiti alaturi de noi in aceasta “calatorie” pe data de 14 Noiembrie 2018!”


“Sunt Andrei Coman, ANDY-C, artist de muzica pop, MC, entertainer, Vocal Coach la Groove Academy Brașov si Vicepresedinte al Centrului Cultural “Artist pentru Artă”. 
Am intrat in echipa “#Zambeste #pentru #Viitor” in proiectul #Călătoria#Talentelor , deoarece consider ca arta este cea mai frumoasă modalitate de a exprima emoții, sentimente, trăiri, iar toti cei ce o practică sub numeroasele ei forme, clădesc viitorul artistic al României.

Si in data de 14 Noiembrie 2018, ne vom intalni la pupitrul juratilor alaturi de alti prietenii la Centrul-Cultural Reduta, unde vom fi prezenti pentru a susține promovarea tinerilor talentați din centrele de plasament brașovene si nu numai.

Haideti, sa ne cunoastem! ”

“Am absolvit Facultatea de Istorie si Filosofie, Specializarea Istorie-Istoria Artei la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, promotia 2000-2004 am urmat cursurile masterale de Cultura si Comunicare si Management Cultural din cadrul aceleiasi universitati, in perioada 2004-2007 momentan sunt Consultant artistic la Centrul Cultural Reduta. 
Ma simt onorata, sa fac parte din juriu la “#Calatoria #Talentelor editia aII-a si doresc sa le urez tuturor participantilor, mult succes!

Si in data de 14 Noiembrie 2018, prietenii de la Centrul-Cultural Reduta, vom fi prezenti pentru a susține promovarea tinerilor talentați din centrele de plasament brașovene si nu numai.
Numai bine, Ana Canpean.
Va asteptam! ”

“Am participat ca și jurat in prima editie la “Calatoria Talentelor”, dar și profesor în prima ediție a Călătoriei Talentelor, cu emoție și cu foarte multă dragoste față de Începuturile unui tânăr Artist. Ca profesor, am lucrat cu doi tineri foarte talentați și dedicați, care au trecut prin cele 6 luni de cursuri de canto cu tot sufletul lor, în ciuda foarte multor greutăți și obstacole interioare sau exterioare. Abia aștept ediția a doua cu tot ce vine ea!
Va asteptam impreuna, sa sustinem copii talentati din centrele de plasament si nu numai. “


Sunt Emilia Mirea, artist liber profesionist, specializata in balet si arta coregrafica. Mamă a unui copil cu autism,Theodor, de 9 ani, are o mare intelegere pentru copiii “altfel” si orfani. Organizez evenimente de caritate, de ajutorare, urc pe scena ca artist, așa cum obisnuiesc sa spun despre mine, ca sunt 3 in 1, mămică de copil special, artist si organizator.
La “#Călătoria #Talentelor”am spus DA cu deschidere de inima si la prima editie, alaturi de sotul meu, Dorin, prim balerin la Opera din Brasov, am dansat impreuna pentru acest eveniment.Tot impreuna l-am pregatit pentru concurs pe Cosmin Laurentiu Lingurar, de la un centru de plasament privat din Brasov.
Acesta a luat un premiu si a fost cursant la balet timp de 6 luni, ceea ce i-a dat incredere in sine.
Voi fi in acest an la pupitrul juratilor si deviza mea este:”Talentul mai presus de orice bariera”.
Am mai fost in multe echipe de jurizare iar in ultimul la binecunoscuta doamna Iolanda Popescu de la Casa de Cultura a Studentilor, in concursul pentru ocuparea unui grad superior.
Ma simt onorata sa fac parte din acest juriu la “Calatoria talentelor” organizat de Asociația “Zâmbește pentru Viitor”.

X
Sari la conținut