Evenimente
Spectacol Hairstyle 25 August de la orele 11.oo in Coresi

Spectacol Hairstyle 25 August de la orele 11.oo in Coresi

Prietenii nostri de la Kronstadt Hairdressers & Barbers vin anul acesta, alaturi de noi, in ceea mai mare #calatorie, spectacol Hairstyle

O echipa tanara #hairstyles #profesionisti si cunoscuti in acest domeniu, isi #dedica timpul lor, in sprijinul proiectului “#Calatoria #Talentelor“, oferind clientilor din #Coresi un nou look in cadrul unui spectacol magnific in data de 13 Decembrie.

Ei sunt unii din #ambasadorii celui mare spectacol de promovare a talentelor artistice ale copiilor, adolescenților și tinerilor instituționalizați si nu numai din tara.

Bani donatii, se vor oferi, pentru bursele a mai multor concurenti castigatori, constând în cursuri de dezvoltare acestor aptitudini, ce vor fi realizate de către specialiști în domeniile identificate în urma preselecțiilor, cu oamenii profesioniști în diferite domenii artistice, cum sa intamplat si anul trecut la prima editie.

“Vrem sa avem momente deosebite alaturi de copiii minunati, frumosi , talentati si in editia a III-a din acest an. Zambetul lor este rasplata noatra!” – echipa de Hairstyle

Detalii eveniment: Spectacol Hairstyle
Ziua:  Duminică, 25 august 2019 la 11:00 – 19:30

Adresa: Coresi Shopping Resort – Str. Zaharia Stancu, Nr. 1, 500097 Brasov

Organizat de Asociația Zâmbește Pentru Viitor  si Kronstadt Hairdressers & Barbers

 Fii și tu unul dintre susținătorii tinerelor talente în călătoria lor aici!

 

Metode de donație online:

Card bancar
Donație prin SMS


Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :

 

X
Sari la conținut