Blog
Conferință “CĂLĂTORIA TALENTELOR“ ediția a IV-a 2021

Conferință “CĂLĂTORIA TALENTELOR“ ediția a IV-a 2021

Making-of behind the scenes

0
CALATORIA TALENTELOR – GALA Asociația Zâmbește pentru Viitor – Eveniment Național
 
Echipa Asociația Zâmbește Pentru Viitor începe din nou, cu forțe proaspete pentru Gala – finala evenimentului național @Călătoria Talentelor” ediția a-IV-A , finanțat de Primăria Municipiului Brașov. Evenimentul va avea loc în data de 03 decembrie 2021, începând cu ora 17.00, unde vor participa 40 de copii și tineri proveniți centrele de plasament și din medii defavorizate din județul Brașov și din țară.
Un spectacol marca AZPV Brasov, desfasurat pe 03 decembrie la 17.00, Centrul Cultural Reduta – Brasov
Tinerii adolescenți din centrele de plasament din tara au vise și sunt plini de speranțe că și le vor îndeplini la un moment dat. Poate că nu le acordăm atenția cuvenită de multe ori, dar putem să facem un efort, să îi ajutăm să nu își piardă speranțele și să-și îndeplinească visele.
“Bucuria cea mai mare, este sa ne lărgim cercul familial si de prieteni, cu care împreună sa facem fapte bune pentru acești copii, adolescenți, tinerii care provin din casele de copii din tara si nu numai.”
“Mulțumim Comunității Brașovene, voluntarilor implicați, care s-au alăturat și sunt alături de noi an de an, în susținerea copiilor și a tinerilor, proveniți din centrele de plasament din județul Brașov și din țară, participând și colaborând și anul acesta la frumoasa Călătorie a Talentelor Ediția a- IV-a!”
În acest scop, avem onoarea să vă invitam, la conferința de presă la ora 11.00 din data de 03.12.2021 ce va avea loc la Centru Cultural Reduta Brașov.
Fiți alături de noi si de copilași, dar si in Gala – finala evenimentului national „Calatoria Talentelor” editia a IV-a, in care fiecare copil, isi va arata talentul artistic, iar cei mai buni vor beneficia de premii.
Trebuie să precizăm că, prin colaborare cu Autoritatea Naţională Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, am reușit sa dăm de veste si sa avem copii care si-au arătat curajul in aceasta călătorie a talentelor încă din etapa de preselecție, pe care aceștia au trebuit să o parcurgă in perioada de 30 -31 August 2021, la Centrul Cultural Reduta și unde au fost jurizați de o echipa in domeniu.
Pentru evenimentul din 03 decembrie, copiii vor fi, cu o zi înainte, cazați pentru perioada de 02.12.2021 – 04.12.2021, cazare asigurata de către organizație prin proiectul finanțat de Primăria Municipiului Brașov.
Cu stimă, echipa CĂLĂTORIA TALENTELOR
Rulează videoul
X
Sari la conținut