Fără categorie
LIBERTATE, LUCIDITATE, CURAJ, LUPTĂ ȘI SPERANȚĂ!

LIBERTATE, LUCIDITATE, CURAJ, LUPTĂ ȘI SPERANȚĂ!

[:ro]In aceasta seara, una din tematicile emisiunii va fi una sensibila, dureroasa, dar in acelasi timp revoltator pentru noi, ca oamenii!
Aproape 30% dintre femei romance, ajung sclave ale retelelor criminale de trafic de persoane si prostitutie in Occident! Poliția Națională a destructurat o organizație de trafic de ființe umane și a eliberat șase femei care erau exploatate sexual pe strada Montera din Madrid.


Victimele au fost forțate să întrețină relații sexuale fără niciun fel de protecție cu clienții lor, astfel încât să obțină un beneficiu economic mai mare. Anul trecut poliția spaniolă a descoperit 12.300 de femei care erau obligate sa practice prostituția. Acest număr este doar o mică parte din totalul de 37.000 de femei obligate anual de grupuri infracționale să se prostitueze, conform estimărilor făcute de asociațiile de protecție a femeilor traficate. Cele mai active grupuri infracționale care duc în Spania tinere în vederea prostituției sunt din Romania și din țările nord-africane.

”Sunt fiinţe umane care au fost supuse celei mai îngrozitoare forme de exploatare care există. Li s-au luat trupurile, singurul lucru care îţi aparţine în totalitate. E al nostru. Ele nici asta nu mai au, au fost în ultimul hal umilite şi totusi au găsit puterea să se ridice”…ne povesteste Iana.

Insă povestea de astazi, nu sunt doar despre captivitate, suferinţă, ruşine, abuzuri, sex pe bani, lacrimi şi deznădejde, ci mai ales despre: LIBERTATE, LUCIDITATE, CURAJ, LUPTĂ ȘI SPERANȚĂ

La #Povești #de #Viață în #direct [:]

X
Sari la conținut