Alina Anghilina
Invitație Conferință de presă privind proiectul cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

Invitație Conferință de presă privind proiectul cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

Invitație Conferință de Presă

Proiectul ,,Tineri Împreună” este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov prin programele de tineret și pentru tineret 2022

      Asociația „Zâmbește pentru Viitor” AZPV Brașov, CIF 34351367, are ca scop principal identificarea copiilor proveniți din centrele de plasament și sprijinirea lor pentru integrarea în societate.
      Avem Serviciul Social “DYNAMIS” Servicii de Asistență Comunitară, cu Licență de Funcționare Seria LF Nr 0010436 eliberat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale pe o perioadă de 5 ani de zile.
        Asociația „Zâmbește Pentru Viitor”, este reprezentată legal de către d-nul Rupi GABOR în calitate de Președinte va informam ca organizează proiectul national „Tineri Împreună” ce are ca scop apărarea și promovarea drepturilor copiilor, tinerilor instituționalizați / post – instituționalizați , din sistemul de protecție specială, pentru creșterea participării active a acestora la viața comunităților în care activează.

Cum a venit ideea acestui proiect?
     
Avand întalniri cu tineri care sunt în prezent în cadrul unei Universități cu profil social,  activând în domenii sociale, am descoperit dorința lor să cunoască, să se dezvolte și să se implice în comunitatea lor. În urma discuțiilor am  identificat nevoia lor de a învăța mecanisme și de a găsi metode pentru a-i sprijini pe cei din jur.

     Prezența dumneavoastră este foarte importantă în  programul nostru „Tineri Împreună” cofinantat de Consiliul Judetean Brasov prin programul tineret pentru tineret.
Avem înscriși 51 de tineri care fac parte din sistemul de protecție socială din toată țara, iar  35 de tineri care sunt dornici de a învăța au fost sewlectați în acest proiect. Împreună îi vom invăța tehnici privind autoreprezentarea în relația cu instituțiile statului.

     Am pregătit workshop-uri creative pentru dezvoltarea lor personală, module care sunt de folos pentru tinerii beneficiari sau foști beneficiari ai unei măsuri de protecție specială, privind managementul serviciilor sociale, managementul organizațional a unei asociații / fundații, managemenetul în comunicare, managementul în fundrasing, reprezentarea și autoreprezentarea în relația cu instituțiile statului, (DGASPC, ANDPCA, PRIMĂRIE, CONSILIUL JUDEȚEAN, AJPIS, MMJS, etc.).

      Modulele de încurajare a exprimării tinerilor vor fi prin activități sportive ca instrument de promovare a cetăţeniei active şi includerii sociale a tinerilor (Hiking și orientare turistică).
Formatori Alina ANGHILINA și Rozalia TIMAR.

   Comunicatul de presă va avea loc în sala de evenimente din cadrul restaurantului Emotion Events din Brașov, Strada Mihail Kogălniceanu Nr.15 în data de  09.08. 2022, ora 10:30.

Cu considerație,
Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”
Președinte, 
Rupi Gabor

ro Romanian
X
X
Sari la conținut