Fără categorie
Invitati la radio în cadrul Proiectului  ,,O Casă pentru Viitor”

Invitati la radio în cadrul Proiectului ,,O Casă pentru Viitor”

Oferim un adăpost, un impuls pentru 5 tineri dezinstituționalizați pentru a-și asuma responsabilitățile vieții adulte într-o lume în care ei nu știau ce îi așteaptă, să își continue studiile, să-și pună banii deoparte pentru a se putea întreține singuri, după să aibă căsuța lor și să învețe să se autogospodărească.
🏡  Scopul proiectului
De a sprijinii tinerii fara adapost, atunci cand părăsesc centrele de plasamenet! Ne dorim sa ii ajutam, oferindu-le un acoperiş deasupra capului, pe o anumită perioadă de timp, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, foamea, frigul și orice alte lipsuri.
👉🏻 Am închiriat un apartamentcu cu două camere pentru cazarea a 5 tineri, unde beneficiază un nr de 5 persoane de acest proiect. Primul pas, am aranjat casa (am zigravit, am cumparat cele 5 patiri de la Dedeman, saltele si mobilă pentru bucatarie. Am asamblat toata mobila pe care am achiziționat-o din finantarea proiectului, împreună cu tinerii. Acum, au început sa fie consiliați, îndrumați și consiliați în vederea integrării în societate, în vederea dezvoltării personale și orientării profesionale.
Pentru unii fiind lucruri simple, însă pentru tinerii care nu au nici un sprijin, necesită susținere, încurajare și un prieten care să le fie aproape. Primul pas este de-a identificarea și obținerea unui loc de muncă și responzabilizarea tânărului pentru o viață independentă.
De ce să mă implic?
,,Mulți oamenii au ajuns mult mai departe decât au crezut, datorită faptului că cineva a avut încredere în ei.”
* facilitarea unei locuințe, pe o anumită perioadă de timp, 15.06.2023 – 15.11.2023, 5 luni de zile, cu posibilitate de prelungire, având și un pachet de servicii integrate, și prin finanțare nerambursabilă de la Primăria Municipiului Braşov coordonat de Asociația Zâmbește Pentru Viitor 🙂
Contribuie și tu ! 🙂
X
Sari la conținut