ESTI TALENTAT? ÎNSCRIE-TE ȘI TU LA “CĂLĂTORIA TALENTELOR” EDIȚIA A-IV-A…”

      EȘTI TALENTAT?  ÎNSCRIE-TE ȘI TU LA “CĂLĂTORIA TALENTELOR” EDIȚIA a – IV – a…”

Trei ediții, copiii au dat dovada de curaj, in fata unei sali cu peste 350 de persoane/editie, aratandu-ne totodata cat de important este ca cineva sa le ofere un impuls, incredere. Sunt niste curajoși! Prin sport, miscare si eleganta au reusit sa transmita emotii pentru publicul larg. Ropote de aplauze, peste 600 de maini timp de 15 minute; fericire si strigate de bis bis bis la Centrul Cultural Reduta Brasov an de an.

Programul “Călătoria Talentelor” este adresat copiilor, adolescentiilor si tinerilor instituționalizați, dar si altor beneficiari de servicii sociale din tara, avand scopul de a identifica si a sustine talentele ale acestora.

Scrisoare de motivație

“Cum credem noi, fiecare își are povara creației concentrată în sufletul său. Nu exista scuză pentru a nu le oferi incredere, pentru a nu le sutine talentele artistice si de a arata astfel lumii esenta trairii, fericitii si a potentialului!

Cine se poate inscrie în “Călătoria Talentelor” ?

Copii, adolescentii, tinerii din comunitatea brasoveana si din tara, cu diferite talente artistice, din asociatiile non-guvernamentale, fundatiile privata sau din diferite institutii de stat.

#Preselectiile se vor desfășura în data de 30 si 31 AUGUST 2021 la #CentrulCulturalReduta din Brașov, între orele 10:00 și 14:00, iar #finala în data de  03 DECEMBRIE 2021 în același loc, începând cu ora 18:00.

Daca iți dorești sa participi ai nevoie de următoarele documente:

Trimite-ne pe emailul asociației zambestepentruviitor@gmail.com:

 Formularul de înscriere;
Declarația reprezentantului legal;
 Scrisoare de intentie / motivare pentru a participa la “Călătoria Talentelor”;

 Documentele se vor trimite pana in data de  15 AUGUST 2021, ora: 18:00 ( documentele se trimit  pe email-ul asociatiei: zambestepentruviitor@gmail.com), iar la numărul de WhatsApp DOAR  filmulețele și pozele demonstrative +40 773 787 071  

* Pentru cei din afara Municipiului Brasovului

Se va trimite un video demonstrativ, în care aplicantul, a-și prezenta talentul artistic în maximum 2 (două) minute. Este valabil si pentru alte talente artistice sa se trimita fotografii pentru ( desen, arta pentru plastelina fimo etc.. )  Acest material este pentru participanţii ce se înscriu pentru preselectii, din afara Municipiului Brasov, ( la dans, muzică sau alte talente artistice), unde vor fi selectionati de juriul competent. Vor fi anuntati, de catre echipa AZPV cei care au fost selectati sa se prezinte la preselectii in Brasov. Cei din afara Municipiului Brasov vor avea cazarea asigurata si hrana in ziua preselectiilor.)

Cei care nu au reusit sa completeze formularele nu v-or mai putea intra in preselectie.     Fiecare participant va prezenta acordul reprezentantului legal ( semnat si stampilat ) pentru participarea in proiectul “Calatoria Talentelor”, organizat de AZPV si pentru PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL si mentionat numarul persoanelor educstor/ parinte.

Poti descarca documentele necesare:

-Declaratia-reprezentantului-legal-Anexa-1-Calatoria-Talentelor

– Formular-de-Inscriere-Calatoria-Talentelor-2021-editia-a IV-a

Pentru mai multe intrebari va rugam frumos sa ne contactati la numarul de telefon +40 773 787 071 sau să ne scrieți la adresa noastră de e-mail contact@zambestepentruviitor.org intre orele 08:00 – 18:00

X
Sari la conținut