Fără categorie
Esti talentat? Înscrie-te și tu la “Călătoria Talentelor” ediția a-II-a…”

Esti talentat? Înscrie-te și tu la “Călătoria Talentelor” ediția a-II-a…”

[:ro]

Începem din nou, cu forțe proaspete “Călătoria Talentelor” ediția a-II-a din 14 Noiembrie 2018

 

    Anul trecut, copiii au dat dovada de curaj, in fata unei sali cu peste 300 de persoane, aratandu-ne totodata cat de important este ca cineva sa le ofere un impuls, incredere! Sunt niste curajoși! Prin sport, miscare si eleganta au reusit sa transmita emotii pentru publicul larg. Ropote de aplauze, peste 600 de maini timp de 15 minute; fericire si strigate de bis bis bis la Centrul Cultural Reduta Brasov…

Programul “Călătoria Talentelor” este adresat copiilor, adolescentiilor si tinerilor instituționalizați, dar si altor beneficiari de servicii sociale din comunitatea brasoveana, avand scopul de a identifica si a sustine talentele ale acestora.

Scrisoare de motivație
“Cum credem noi, fiecare isi are povara creației concentrată în sufletul său. Nu exista scuză pentru a nu le oferi incredere, pentru a nu le sutine talentele artistice si de a arata astfel lumii esenta trairii, fericitii si a potentialului!

Cine se poate inscrie in “Călătoria Talentelor” ?

Copii, adolescentii, tinerii din comunitatea brasoveana cu diferite talente artistice, din asociatiile non-guvernamentale, fundatiile privata sau din diferite institutii de stat.

Si anul acesta vom oferi burse, constând în cursuri de dezvoltare a acestor aptitudini, ce vor fi realizate de către specialiști în domeniile identificate in urma preselectilor.

#Preselecția se va desfășura în data de #28Septembrie 2018 la #CentrulCulturalReduta din Brașov, între orele 10:00 și 14:00, iar #finala în data de #14Noiembrie 2018 în același loc, începând cu ora 18:00.

Daca iti doresti sa participi ai nevoie de urmatoarele documente:

Trimite-ne pe emailul asociației zambestepentruviitor@gmail.com:

 Formularul de înscriere
 Declarația reprezentantului legal
  Scrisoare de intentie / motivare
pentru a participa la “Călătoria Talentelor”

Mai multe informații
?? https://zambestepentruviitor.org/…/esti-talentat-inscrie-te…/ 

Documentele se vor trimite pana in data de 19Septembrie 2018, ora: 18:00 (pot fi trimise si pe email-ul asociatiei: zambestepentruviitor@gmail.com).

Cei care nu au reusit sa completeze formularele nu v-or mai putea intra in preselectie.
Fiecare participant va prezenta acordul reprezentantului legal ( semnat si stampilat ) pentru participarea in proiectul “Calatoria Talentelor”, organizat de AZPV si pentru PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001.

  Dupa preselectie, vom afisa rezultatele celor care au intrat in competitie, pe site-ul www.zambestepentruviitor.org , dar si pe pagina noastra de #Facebook – pana in data de 30 Septembrie 2018, ora 18:00.

Va stam la dispozitie cu mai multe detalii despre proiect la nr. de telefon +40773 787 071, pe email: zambestepentruviitor@gmail.com

Poti descarca documentele necesare:
  1. formular de inscriere calatoria talentelor 2018-editia-a- II-a
  2. Declaratia reprezentantului legal anexa 1 calatoria-talentelor editia II-a

[:]

X
Sari la conținut