ANPDCA
Conferință de Presă – Călătoria Talentelor

Conferință de Presă – Călătoria Talentelor

Conferință de presă ,,Călătoria Talentelor" la Primăria Municipiului Brașov

   Luna aceasta are loc la Brașov a cincea ediție a evenimentului „Călătoria Talentelor”, finanțat de către municipalitate.
   Gala finală a evenimentului organizat de Asociația „Zâmbește pentru Viitor” are loc 23 noiembrie 2022, la Centrul Reduta.
   Vor participa copii și tineri proveniți din centrele de plasament și din mediile defavorizate din județul Brașov și din țară.

   „Este al doilea an când Primăria Municipiului Brașov finanțează proiectul Călătoria talentelor. Este o binecuvântare pentru noi ca organizație și pentru copii, pentru că pot să își arate talentul, pot să își dezvolte abilitățile, cunosc Brașovul și au parte de tot felul de workshop-uri în dezvoltarea lor personală și pentru gestionarea emoțiilor și încrederea de sine. E una din cheile de succes ca să ajungi acolo unde îți dorești. Călătoria talentelor este la a cincea ediție, și s-au implicat foarte mulți oameni din domeniul muzicii, dansului, desenului sau al altor talente artistice, care vin să susțină acești copii”, a precizat Rupi Gabor, președintele Asociației Zâmbește pentru Viitor.

X
Sari la conținut