Fără categorie
4. Centrul de Zi “Zâmbește Pentru Viitor”

4. Centrul de Zi “Zâmbește Pentru Viitor”

[:ro]

Centrul de Zi „Zâmbește Pentru Viitor”

Centrul de Zi ,,Zambeste pentru Viitor”  este un Serviciu Social (Cod Serviciu Social 8899 CZ- PN-V ) si este LICENȚIAT PE O PERIOADĂ DE 5 ANI, Coordonat de Furnizorul de Servicii Sociale Asociatia ,,Zambeste Pentru Viitor” Brasov – AZPV.

Centrul de Zi ,,Zambeste pentru Viitor” este pe Str. BRANDUSELOR, NR. 68-70 BRASOV – ROMANIA – (este colt cu Bulevardul Alexandru Vlahuta, in zona Green-Center – ITC. ) Biroul este situat la etajul 1 interfon 20.

Centrul de zi “Zambeste pentru Viitor” este adresat pentru:
Tinerii ce provin din mediu defavorizat, tinerii care au implinit varsta de 18 ani si provin din centrele de plasament, familiilor defavorizate din comunitate, aflate în situaţii de nevoie, de-a ii sprijini, oferindu-le, pe o perioadă determinată:
– consiliere psiho-socială, facilitare cazare temporara, Informare, Consiliere şi suport juridic,Suport emoţional, integrare/reintegrare sociala, reintegrare şcolară, orientare vocațională,
activităţi în comunitate (vizionare de spectacole, vizite la diverse -instituţii, serate dansante, participare la acţiuni mediatice, etc), alte ajutoare materiale în condițiile legii.

https://centruldezi.blogspot.ro/ 

 

https://zambestepentruviitor.org/documente/[:]

X
Sari la conținut