“Calatoria Talentelor” este o sansa a fiecaruia de a ajuta un copil, adolescent sau un tanar, a-l putea sprijini in acest drum.

#Calatoria #Talentelor” este un program de anvergura, in care am implicat colaborari si parteneri, profesonisti ai domeniului si nu numai. Rezultatele acestui proiect tin de implicarea unui numar cat mai mare de oameni cu suflet, dornici sa contribuie la aceasta cauză buna.
Este o sansa a fiecaruia de a ajuta un copil, adolescent sau un tanar, a-l putea sprijini in acest drum.
👪 Este foarte important ca ei sa-si depaseasca toate frontierele (responsabili, solidari și muncitori), iar pentru aceasta trebuie sa ii ajutam, sa le inlesnim mijloacele si sa le punem la dispozitie resursele educative de care au nevoie, pe scurt – sa credem in arta si talentul lor. ” – Rupy Gabor
👉🏻  Este pentru prima dată când proiectul, dedicat copiilor din centrele de plasament, se bucură de finanțare din partea Primăriei Brașov, după cele trei ediții de succes în care, am alergat după sponsori pentru ca cei care, asemeni nouă au vise și talente neîmplinite. Și nu au părinți care să le susțină visul. Veniți la Brasov, pentru preselecții, din toată țara, copiii din centrele de plasament au trăit clipe magice.
✅ Au vizitat zona istorică, au participat la workshop-uri de dezvoltare …

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :

 


Plățile pe acest website se procesează prin  Eu Plătesc

 

POȚI TRANSFERA ȘI PRIN CONT BANCAR 

DATE CONT: BCR
Beneficiar: Asociația “Zâmbește pentru Viitor”
Cont IBAN: RO08RNCB0053145516340001
Numele băncii: BCR
CUI organizație: 34351367

Îți mulțumim că faci parte din povestea noastră!

X
Sari la conținut