Consiliul Judetean Brasov
CALATORIA TALENTELOR – ediția a Va – GALA Asociația Zâmbește pentru Viitor – Eveniment Național INVITAȚIE

CALATORIA TALENTELOR – ediția a Va – GALA Asociația Zâmbește pentru Viitor – Eveniment Național INVITAȚIE

CĂLĂTORIA TALENTELOR – GALA Asociația Zâmbește pentru Viitor – Eveniment Național 

Artist invitat, Niculina Stoican!

INVITAȚIE

     Echipa Asociația “Zâmbește Pentru Viitor” s-a mobilizat și în acest an, cu forțe proaspete, pentru Gala Finală a evenimentului național “Călătoria Talentelor” ediția a-V a, finanțat de Primăria Municipiului Brașov.
     Vă așteptăm la evenimentul CALATORIA TALENTELOR ce va avea loc în data de 23 Noiembrie 2022, începând cu ora 14.00, unde vor participa 50 de copii și tineri proveniți centrele de plasament și din medii defavorizate din județul Brașov și din țară.

Călătoria Talentelor–  un spectacol marca AZPV Brașovdesfășurat pe 23 Noiembrie la 14.00, la Centrul Cultural Reduta – Brașov proiect finanțat de Primăria Municipiului Brașov. 

Tinerii adolescenți din centrele de plasament din tara au vise și sunt plini de speranțe că și le vor îndeplini la un moment dat. Poate că nu le acordăm atenția cuvenită de multe ori, dar putem să facem un efort, să îi ajutăm să nu își piardă speranțele și să-și îndeplinească visele.

      “Bucuria cea mai mare, este sa ne lărgim cercul familial si de prieteni, cu care împreună sa facem fapte bune pentru acești copii, adolescenți, tinerii care provin din casele de copii din tara si nu numai.”

    “Mulțumim Comunității Brașovene, voluntarilor implicați, Primăria Municipiului Brașov, Centrului Cultural Reduta Bad Stage, Cofetăria Saray, Cofetăria Adriana, Coresi Shopping Center, care s-au alăturat și sunt alături de noi an de an, în susținerea copiilor și a tinerilor, proveniți din centrele de plasament din județul Brașov și din țară, participând și colaborând și anul acesta la frumoasa Călătorie a Talentelor Ediția a- V-a!  

Fiți alături de noi si de copilași, dar și în Gala – finala evenimentului național „Călătoria Talentelor” ediția a V-a, în care fiecare copil, își va arăta talentul artistic, iar cei mai buni vor beneficia de premii în obiecte.

 La eveniment va fi participa si renumita artista Niculina Stoican!

Da! Cunoscuta și îndrăgita artistă de muzică populară, Niculina Stoican, va ajunge la Brașov să ne cânte și să ne încânte!

În data de 23 noiembrie 2022, în finala concursului organizat de Asociația „Zâmbește pentru Viitor” – Călătoria Talentelor – ediția a 5-a, ne vom putea bucura de momente folclorice de excepție oferite de renumita artista Niculina Stoican, invitata surpriza a acestei ediții! Un regal folcloric susținut la Centrul Cultural Reduta, alături de instrumentiști valoroși ce fac parte din echipa artistei, veniți chiar din Oltenia, tocmai pentru a păstra atmosfera unică creată de cântecele și interpretarea renumitei artiste.

Trebuie să precizăm că, prin colaborare cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Brașov, am reușit sa dăm de veste si sa avem copii care si-au arătat curajul in aceasta călătorie a talentelor încă din etapa de preselecție, pe care aceștia au trebuit să o parcurgă in perioada de 23 -24 SEPTEMBRIE 2022, la Centrul Cultural Reduta și unde au fost jurizați de o echipa în domeniu.

Pentru evenimentul din 23 Noiembrie 2022, copiii vor fi, cu o zi înainte, cazați pentru perioada de 22.11.2022 – 24.11.2022, cazare și masa, asigurată de către organizație prin proiectul cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.  

 Vă așteptăm la marele eveniment din 23 Noiembrie 2022, începând cu ora 14.00, la Centrul Cultural Reduta, artist invitat, Niculina Stoican! 

Cu considerație,

Asociația Zâmbește Pentru Viitor” 

Donează și Tu!

 

Strada Iuliu Maniu nr 43, etj. 8, birou811/B Brasov C.P 500091 
Fix. +40 368 733 283 
Tel. +40 773 787 071 


facebook     instagram     linkedin     googleplus

 

e. contact@zambestepentruviitor.org   e. dynamis@zambestepentruviitor.org 
w. www.zambestepentruviitor.org

  PROIECTE AZPV  •  BLOG  •  CONTACT  •  NEWSLETTER  •  DONEAZA

 

TOATE DREPTURILE REZERVATE 2022. © ASOCIATIA ZAMBESTE PENTRU VIITOR ©

X
Sari la conținut