Acțiuni Caritabile

Rechizite Scolare pentru 100 de Copiii
“Un vis pe care-l visezi singur, e doar un vis. Un vis pe care-l visezi impreuna cu ceilalti, e realitate.”

Oriunde, lumea vorbește că fără şcoală nu poți să ajungi un om mare… Aşa si este!
Credem ca orice schimbare pe termen lung trebuie sa tina cont de educatie. Pentru a sustine procesul educativ, azi 12 septembrie am distribuit rechizite, pentru un numar de 100 de copiii din Garcini.

Multumim inca o data tuturor persoanelor din comunitate care s-au implicat si au venit cu initiativa sunt: ACCES – Asociatia Comunitara Centrul Educational Sofia, voluntarilor si Asociatiei Comunitatii din Garcini. In mod special, dorim sa multumim colaboratoriilor Asociatiei ,,Zambeste pentru Viitor”, care prin ei am reusit sa donam cea mai mare parte din rechizitele ce au ajuns pe bancile copiilor.

Campania “Vreau sa fiu un OM mare” s-a incheiat. Nu inainte, de a ne invata un lucru important: impreuna, putem face fata oricarei provocari. Impreuna, putem crea o lume mai buna, pentru ca, asa cum spunea John Lennon, “Un vis pe care-l visezi singur, e doar un vis. Un vis pe care-l visezi impreuna cu ceilalti, e realitate.” 

12 septembrie 2017 / photo & detalii: Campanie “Vreau să fiu un OM mare”


Echipa AZPV, este mereu alături de copiii din casele de copii si de Aniversarile lor de nastere.

Facem diferite activității cu copii si adolescenții pe dezvoltarea lor personală, excursii, sprijin material, s.a.m.d. Oferim multă atenție si suntem impreuna si in momentele importante, speciale din viata lor. 

23 august 2017/photo & detalii click: #Home #love #Children’s #ROMÂNIA #Zâmbește #Smiling #happy 


A fost o zi extraordinară de 1 IUNIE 2017   și pentru copiii de la Centrul de Plasament Azur” din Victoria.

Ne-am jucat fotbal, tenis ne-am plimbat, am colorat, am descoperit Centrul Brașovului, ne-am împrietenit/ cunoscut și cu copii de la Fundația Casa Mea – Prejmer, în parc, au primit cadouri de ziua lor. Am mâncat pizza de la prietenul nostru cu suflet mare Cristian Nita la Restaurantul Pizza Vitto, Asociația Chamber Internațional sau alăturat al doilea an consecutiv, ajutându-ne cu transportul (microbuzul) pentru copii, dar ceea mai mare surpriză a fost tortul pentru ziua copilașilor.
Totul sa putut întâmpla, împreună cu voluntarii: Dorina Oana, Nicoleta Got, Miriam Got, Gabriel Pioarul, Ioan Ganea, Alex Izuncz, Cristina Munteanu, Cismas Livia, Cătălin Dombrovschi, dar nu în ultimul rând colaborarea cu Dgaspc Brasov și mulțumim colaboratorilor noștri, dar și echipei AZPV.
A fost o zi, în care am trăit cu drag, din nou lumea copiilor. 

1 Iunie 2017 poze și detalii aici O zi extraordinară de 1 IUNIE 2017O zi extraordinară de 1 IUNIE 2017 partea a II-a


Zâmbete copiiilor de la Liceul de Muzică Tudor Ciortea Brașov 

Suntem bucuroși că și Asociatia Zâmbeşte Pentru Viitor Braşov a putut sprijinii financiar la Cercul de Donatori Brasov ediția a cincea Brașov și sa aducă zâmbete copiilor de la Liceul de Muzică Tudor Ciortea Brașov, pentru a-și putea achiziționa instrumentele cu coarde. 

5 Mai 2017 poze și detalii aici: Susţinând Liceul de Muzică Tudor Ciortea Brașov

 


“La mulți ani, copil frumos și iubitor!  –  1 iunie 2016

Să te bucuri frumos de aceasta sfântă viață frumoasă și plină de haruri strălucitoare!
Ești un zâmbet pe pământ ca razele soarelui, îmi încălzești sufletul și mereu îmi faci ziua mai minunată, de cum e zi de zi. 4 voluntari pentru aceasta acțiune, ne-am scos la iveală copilăria din interiorul sufletelor noastre alaturi de copilași. Sincer, chiar am creat o echipă de oameni frumoși și inimosi, care împreună am adus zâmbete pentru 45 copilași, din două case de copii de stat și privat.

Mulțumim prietenei noastre Cristina de la Happy Cake pentru tot ceea ce face ca totul să fie așa cum ne dorim! Opera sa artistică în crearea torturilor este o adevărată artă, încât spui că mereu “prind viață”.

Mulțumim Cofetăriei Sensation Cake Design Brașov, colaboratorilor/prietenilor noștri din Madrid, Jesus și Emanuel, dnei director Mirela si dnei director Felicia pentru deschiderea la această acțiune ”Un zâmbet pentru fiecare copil” de 1 IUNIE.

 


ACȚIUNI CARITABILE ANUL 2014:

Zi de zi vedem copii abandonaţi pe stradă. Nu le dăm importanţă, trecem pe lângă ei, îi criticăm, dar puţini se gândesc cu adevărat la suferinţele lor, la ce durere e în sufletul lor. Sunt singuri, înfometaţi, însetaţi, de multe ori şi bătuţi, alungaţi ca aerul vântului.

1. ,,Un ZAMBET pe chipul fiecarui copil “
Asociatia Zâmbeşte Pentru Viitor s-a gândit să le vină în ajutor acestor copii abandonaţi pe străzi, aducându-le un strop de bucurie şi cel puţin un zâmbet pe chipul trist, pentru că şi ei sunt ai noştri. Această acțiune a fost dedicată copiilor „abandonati pe strazi”, acţiune care s-a desfăşurat in data de 1 Iunie 2015. A adus un strop de bucurie in sufletele câtorva copii din Brasov, obligati de proprii parinti sa cerseasca. Prin mica atentie din partea dumneavoastra am reusit, impreuna, sa aducem o bucurie pe chipurile lor, de ziua copilului. S-a alaturat initiativei Asociatiei Zambeste Pentru Viitor un grup de elevi de la un liceu renumit din Brasov, care au dorit sa ramana anonimi. Ei si-au donat o parte din jucarii si hainute, pentru a ajunge la cei care nu au avut norocul sa aiba parinti responsabili.
Multumim persoanelor care au intermediat acest gest caritabil al eleviilor, printre care: doamna Ruxandra Stanciu, doamna Camelia Vlad, doamna Popeia Luminița, precum și conducerii Brutăriei VikiPan din Brașov, care a oferit GRATUIT 30 de pâini.
Totodata, le multumim oamenilor cu suflet mare din Spania: doamnei Mela Bordea si domnului Richard Hunter Trevol, precum si Centrului de Voluntari Brasov, pentru sustinerea acestei actiuni. Mulțumim voluntarilor care s-au deplasat cu noi pe teren: Florin Picioroaga, Lucian Matei, Constantin Printisor-Cosmin, Kalanyos Zsigmond si nu in ultimul rand comunitatii brasovene.

 

semnul-exclamarii

,,Pentru protejarea identității copiilor, fotografiile au fost întenționat blurate. Multumim de intelegere.” – echipa

X
Sari la conținut