Evenimente

 #Conferința #De #Viss #2ANI #ZÂMBEȘTE PENTRU VIITOR

În această primăvara 24.05.2017 asociația noastră a împlinit 2 ani de activitate, și, cu această ocazie am organizat o conferință de presă, la care am avut invitați parteneri și colaboratori, precum și un grup de beneficiari ai noștri de la Centrul de Plasament ”Azur” din Brașov.
A fost o zi specială și plină de energie pozitivă. Am vorbit despre reușitele și nereușitele noastre din acești 2 ani cât și despre intențiile noastre de viitor. Ulterior, după conferință am desfășurat activități tematice cu tinerii beneficiari, după care împreună am încununat cu o masă caldă și un desert delicios. Ne-am bucurat și am trăit momente de neuitat mai ales că împreună compunem o poveste frumoasă.
Nu au lipsit nici surprizele frumoase, pentru cei care împreună  scriem o poveste

Mulțumim tuturor pentru implicare, prezență și gânduri bune!

 

 

CÂND LUMEA N-ARE UN ZÂMBET, ÎMPREUNÃ DĂRUIM UNUL DE-AL NOSTRU! VÃ MULTUMIM!

Restaurant „Casa Bucur” Brasov, Doamna Anda Samson – coordonatorul Centrului Regional de Prevenire – Evaluare şi Consiliere ANTIDROG, Cms șef Mihaela Hermenean, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Brașov, MASS Media, Florăria Stânjenel,Cofetăria Happy CaKe- Brașov, Fundatia Comunitară Brasov, Colaboratorilor din Madrid AZPV, Jendrix, Perfectly & Event PR, Hope & HOMES FOR CHILDREN, reprezentanții de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) și nu în ultimul rând voluntarilor și echipei AZPV din Brașov România!

 

#Conferința #De #Viss #2ANIDE #ACTIVITATE #PESTE#260 DEBENEFICIARI ##CARE #AU FOST #SPRIJINITI PRIN #SERVICILE#NOASTRE
#ZÂMBEȘTEPENTRUVIITOR

Concert caritabil de Crăciun

,,Dar din Dar, Un ZÂMBET DE CRĂCIUN!” – 2016  

Prietenii nostri din Madrid de la Scoala de STUDII  JENDRIX,  au organizat in data de sâmbătă 3
decembrie 2016 de la 20:30, acest  EVENIMENT. Grupul BLACK BIRD sunt  membrii concertului care au si
realizat toate demersuriile in desfasurarea acestui concert caritabil. Ceea mai mare parte din concertul caritabil, a
fost, tragerea la sort o CHITARA ACUSTICA  destinate ONG-ULUI. Aceasta chitara a fost asigurata de  MADRID
MUZICALE şi  ESEURI  JENDRIX.

 

     Bineinteles ca am avut parte de un duel format din ANA şi MARCOS, avand varsta  de 12 ani, a urma WILLIS grup  format din 4 baieti de 17 ani, în cele din urmă trupa ,,PASĂREA NEAGRA” format deja un grup  matur şi, de asemenea, promotori ai EVENIMENTULUI.

   Mulțumim echipei din Madrid care au organizat evenimentul caritabil prin concert muzical,  care au venit în
sprijinul Proiectului: „Dar din Dar, Un ZÂMBET pentru Crăciun” 2016 –  dedicat copiilor nevoiași din familiile
defavorizate din comunitatea brașoveană. Suma strînsă /donată a fost de 1.400 euro.
 Dorim să vã mulțumim tuturor celor care au colaborat si sau implicat îndeaproape în acest proiect!

Cercul de Donatori ed. III –  Fundatia Comunitara Brasov – 2016

Dragi prieteni, am avut parte de un sfârșit de săptămână minunat! Greu de redat în cuvinte ceea ce s-a putut întâmpla la Cercul de Donatori – Editia a III-a, însă ținem să vă împărtășim și dvs din sentimentele și bucuriile noastre trăite acolo în timpul și după eveniment. În primul rând participarea noastră la Cercul de Donatori a fost o experiență cu totul nouă, plină de emoții, îndeosei când Rupi și-a amintit de trecutul lui, dar în același timp, când a expus și motivat pentru ce luptă – salvarea altor tineri care ies din centrele de plasament. Ținem să le mulțumim pentru prezență și susținerea asociației ambasadorilor noștri din Spania – dlui Jesus Martinez Martin și Jose Manuel Leonardo Casado, care au acceptat invitația noastră și și-au revervat timp pentru a fi prezenți la acest eveniment; celor peste 100 invitați, oameni cu suflet mare pe care i-am cunoscut acolo și care s-au arătat dornici de a ne susține financiar proiectul, oferindu-ne pe lângă asta și alte ajutoare precum: resurse umane pentru asistență psihologică și socială, voluntari pentru diverse activități, un curs de masaj pentru unul din beneficiari, un coș valoric/lună pentru alimente pentru o perioadă de timp, program de mentorat pentru dezvoltarea tinerilor noștri timp de 6 luni, ș.a.; și nu în ultimul rând dorim să mulțumim Fundației Comunitare Brașov pentru șansa pe care ne-au acordat-o! cercul de donatori

 

 


 

Lansare Asociația Zâmbește Pentru Viitor

 

     Asociația ,,Zâmbește pentru Viitor” Brașov, a avut onoarea lansării oficiale a organizației în data de 14 Mai 2015 la Brașov. Evenimentul a fost marcat printr-o conferință de presă susținută de membrii fondatori care provin din rândul orfanilor precum și a invitaților noștri, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC-BV).

Astfel, am putut împărtăși tuturor ocazia de a spune poveștile noastre de viață, cum ne-am depășit condiția de copii abandonați și crescuți în centrele de plasament sau orfelinate și cum, acum la maturitate, dorim să oferim sprijin tinerilor aflați în situații de risc. Asociația ,,Zâmbește pentru Viitor” s-a înființat la inițiativa unor buni prieteni și foști colegi de cămin și de suferință. Cu toții am trecut prin clipe grele de-a lungul timpului, uneori fără sprijin moral sau material, dar cel mai important a fost că ne-am avut unii pe alții. Acum am ajuns la concluzia că și noi putem face lucruri pentru a schimba ceva în sistem și în societate.
”Asociația ,,Zâmbește pentru Viitor ” Brașov cu Codul de Înregistrare Fiscală 34351367, are ca scop principal identificarea copiilor și tinerilor cu probleme materiale deosebite și sprijinirea lor pentru integrarea socială. Scopul Asociaţiei ”Zâmbeşte pentru Viitor” este de a sprijini tinerii atunci când au nevoie, mai ales când părăsesc sistemul de ocrotire socială oferit de stat până la vârsta de 18 ani, cu un acoperiş deasupra capului, pe anumite perioade de timp, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, foamea, frigul și orice alte lipsuri. În principal, ajutorul nostru este orientat către auto-gospodărire în viaţa de zi cu zi şi comportament în societate, prin programele educative şi de informare. Dar încercăm să-i sprijinim şi pentru a-şi finaliza studiile, a-i consilia și sustine pentru a urma o scoală profesionială sau un curs de calificare pentru obţinerea unui loc de muncă.
Este un fapt deja cunoscut că majoritatea tinerilor nu au o ţintă în viaţă atunci când sunt nevoiţi să părăsească centrele de plasament şi pot deveni cu uşurinţă, victimele infractorilor: (trafic de persoane, droguri, alcool) precum şi autorii unor fapte penale sau antisociale, de cele mai multe ori din cauza lipsei unui statut social care să le ofere siguranţa zilei de mâine. Noi toți putem face ceva pentru a schimba o parte din disfuncționalitățile sistemului şi ale societății!

      „Aşa s-a născut ideea înfiinţării Asociaţiei ”ZÂMBEŞTE PENTRU VIITOR”, care militează pentru identificarea tuturor copiilor orfani şi tinerilor dezinstituționalizați cu probleme sociale deosebite şi sprijinirea lor în scopul integrării sociale”.