Acțiuni Caritabile

“La mulți ani, copil frumos și iubitor!  –  1 iunie 2016

Să te bucuri frumos de aceasta sfântă viață frumoasă și plină de haruri strălucitoare!
Ești un zâmbet pe pământ ca razele soarelui, îmi încălzești sufletul și mereu îmi faci ziua mai minunată, de cum e zi de zi.

Cu drag semnat tot eu, un suflet de copil Rupi.

4 voluntari pentru aceasta acțiune, ne-am scos la iveală copilăria din interiorul sufletelor noastre alaturi de copilași.

Sincer, chiar am creat o echipă de oameni frumoși și inimosi, care împreună am adus zâmbete pentru 45 copilași, din două case de copii de stat și privat.

Mulțumim prietenei noastre Cristina de la Happy Cake pentru tot ceea ce face ca totul să fie așa cum ne dorim! Opera sa artistică în crearea torturilor este o adevărată artă, încât spui că mereu „prind viață”.

Mulțumim Cofetăriei Sensation Cake Design Brașov, colaboratorilor/prietenilor noștri din Madrid, Jesus și Emanuel, dnei director Mirela si dnei director Felicia pentru deschiderea la această acțiune ”Un zâmbet pentru fiecare copil” de 1 IUNIE.

ACȚIUNI CARITABILE ANUL 2014:

Zi de zi vedem copii abandonaţi pe stradă. Nu le dăm importanţă, trecem pe lângă ei, îi criticăm, dar puţini se gândesc cu adevărat la suferinţele lor, la ce durere e în sufletul lor. Sunt singuri, înfometaţi, însetaţi, de multe ori şi bătuţi, alungaţi ca aerul vântului.

1. ,,Un ZAMBET pe chipul fiecarui copil „
Asociatia Zâmbeşte Pentru Viitor s-a gândit să le vină în ajutor acestor copii abandonaţi pe străzi, aducându-le un strop de bucurie şi cel puţin un zâmbet pe chipul trist, pentru că şi ei sunt ai noştri. Această acțiune a fost dedicată copiilor „abandonati pe strazi”, acţiune care s-a desfăşurat in data de 1 Iunie 2015. A adus un strop de bucurie in sufletele câtorva copii din Brasov, obligati de proprii parinti sa cerseasca. Prin mica atentie din partea dumneavoastra am reusit, impreuna, sa aducem o bucurie pe chipurile lor, de ziua copilului. S-a alaturat initiativei Asociatiei Zambeste Pentru Viitor un grup de elevi de la un liceu renumit din Brasov, care au dorit sa ramana anonimi. Ei si-au donat o parte din jucarii si hainute, pentru a ajunge la cei care nu au avut norocul sa aiba parinti responsabili.
Multumim persoanelor care au intermediat acest gest caritabil al eleviilor, printre care: doamna Ruxandra Stanciu, doamna Camelia Vlad, doamna Popeia Luminița, precum și conducerii Brutăriei VikiPan din Brașov, care a oferit GRATUIT 30 de pâini.
Totodata, le multumim oamenilor cu suflet mare din Spania: doamnei Mela Bordea si domnului Richard Hunter Trevol, precum si Centrului de Voluntari Brasov, pentru sustinerea acestei actiuni. Mulțumim voluntarilor care s-au deplasat cu noi pe teren: Florin Picioroaga, Lucian Matei, Constantin Printisor-Cosmin, Kalanyos Zsigmond si nu in ultimul rand comunitatii brasovene .

 

semnul-exclamarii

,,Pentru protejarea identității copiilor, fotografiile au fost întenționat blurate. Multumim de intelegere.” – echipa