9 ani de activitate

Plățile pe acest site sunt prin platforma BursaBinelui BCR 

+ 0
Până acum am sprijinit #beneficiari
+ 0
Până acum am implementat #proiecte
+ 0 0
Până acum am strâns #donații în LEI
+ 0
Până acum am avut peste #voluntari
SOLIDARITATE, RESPECT
Inițiativă / Inovare

Încredere, Speranță

Siguranță, curaj

LIBERTATE, COOPERARE

Proiectele Noastre

Scopul Asociaţiei ”Zâmbeşte pentru Viitor” este de a sprijini tinerii atunci când au nevoie, mai ales când părăsesc sistemul de ocrotire socială oferit de stat sau privat prin diferite proiecte bine implementate: SOCIAL CAMPANII, SCOALĂ EDUCAȚIE, EVENIMENTE, DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI ORIENTARE PROFESIONALĂ.
Dacă vrei să te implici, să găsești oportunități de voluntariat și să pui în aplicare pasiunile și abilitățile tale, te invităm să începi călătoria ta, pe site-ul nostru, chiar acum. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul nostru și imendiat unul din echipa AZPV, v-a lua legătura cu tine.
Previous slide
Next slide
Playlist video / momente din cadrul proiectelor 2023 și 2022

Plațile pe acest site sunt prin platforma BursaBinelui BCR 

Sprijinul nostru în comunitatea brașoveană

     Dynamis este un cuvânt grecesc antic care înseamnă inimă, unitate și spirit.
     Acesta cuprinde “voința de a câștiga, de-a privi lucrurile spre pozitiv”, în care acest lucru este ceea ce conduce organizația noastră, a angajaților noștri, colaboratorilor atât prieteniilor care ne susțin în tot ceea ce facem, să reușim să facem tot ceea ce ne propunem.
     Se spune că “Dynamici” sunt războinici în a gândi,  oameni care acționează și cu un scop cu abilități foarte dezvoltate și experiență. Lupta noastră pentru cauzele pentru care luptăm. Suntem dedicați să facem un loc în lumea noastră / în comunitatea brașoveană, ceva mai bun ca ieri, ca astăzi  sau pentru ziua de mâine, doar să ne atingem misiunea de a aduce soluții inovatoare la provocările vremurilor noastre de azi.
      “DYNAMIS” – are servicii sociale în comunitate unde munca și lucru nostru, este pentru a le rezolva probleme dificile și să oferim consiliere, sprijin, suport, diferite strategii pentru o gamă largă de nevoi a beneficiarilor noștri, împreună cu colaboratorii și parteneriilor noștri, ce ne susțin.

Familia

Păstrarea legături cu mediul familial din care provin beneficiarii noștri, promovarea și susținerea familiei.

Informarea și Conștientizarea

Cu privire la: Prevenirea sarcinii nedorite în rândul tinerelor, Prevenirea şi abandonul familial, Protejarea copiilor în centrele de plasament, Traficul de persoane, Efectele şi dependenţa consumului de droguri şi alcool.

Activități Extracuriculare

Activități de deprinderi de viață independentă - D.V.I., Team Building, Activități Culturale, Activități Sportive, Activităţi Artistice, Grupuri de dezvoltare personala de autocunoaștere și dezvoltare personală, programe de voluntariat, etc... .

Facilitarea accesului la o locuință

Sprijinim in identificarea unei locuințe prin diferite agentii imobiliare, sprijinul și elaborarea documentelor pentru a beneficia de o locuință socială.

Telefon + 40 368 733 283

Cei în risc social din comunitatea brașoveană, care doresc și au nevoie de ajutor oferim și alte informații sau răspunsuri la întrebările avute. Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră vă oferim și posibilitatea unei programări telefonice, pentru o întrevedere.

Educația

Sprijin în terminarea școlii în învățământ primar, gimnazial și liceal (la zi și frecvență redusă), sprijin pentru cursuri de formare profesională pentru diferite meserii și Cursuri de Dezvoltare Personală.

Suport Emoțional / Consiliere Psihologică

Ședințe de terapie, individuală și de grup cu consilier psihoterapeut

Promovarea unui stil de viață sănătos și activ

O alimentație sănătoasă, igiena corporală, mișcare și excursii montane, practici și meditații de liniștire, de găsirea sinelui etc. .

Asistență Socială

Elaborarea documentelor, anchete sociale, întocmeşte rapoarte şi referate, planificarea şi realizarea planului de intervenţii specifice în vederea menţinerii/reluării legăturii cu familia de origine/lărgită a beneficiarului în scopul asigurării reintegrării familiale şi socio-profesionale, evaluarea deprinderilor de viaţă independentă ale beneficiarilor, integrare Socială, etc.

Specialiști în Domeniu

Asistent Social, Șef Serviciu, Psiholog, Psiho-terapeut, Avocat, Contabil...

Partenerii și Colaboratori

Ce spun prietenii noștri despre noi ?

Fundația Hope and Homes for Children România

      “Asociația „Zâmbește pentru viitor”, o asociație cu tineri despre tineri, care răspunde prin proiectele și acțiunile lor nevoilor tinerilor care părăsesc sistemul de protecție a drepturilor copilului să facă primul pas spre autonomie și independență. Ei înțeleg că pentru o mai bună integrare, eforturile de dezvoltare a abilităților de trai independent trebuiesc inițiate încă de timpuriu, asftel că se concentrează în acest sens pe munca cu copiii și tinerii din centrele de plasament încercând să-i influențeze și mobilizeze pe aceștia să perceapă viața și experiența personală în mod conștient, să înțeleagă că orice acțiune sau decizie are consecințe, să își identifice și dezvolte abilitățile și talentele personale.

      Fiecare persoană încorporează în sine un set de valori, abilități, însă și limite . Cei de la Zâmbește pentru viitor reușesc să scoată în evidență valorile sprijinindu-i pe cei cu care lucrează să-și depășească limitele.

     Suntem încântați să colaborăm în baza parteneriatului asumat cu “Asociația Zâmbește pentru viitor” în atingerea obiectivelor comune și în eforturile de a fi alături de cei vulnerabili. ” – Director Ștefan Dărăbuș

Fundația Comunitară Braşov -România

      “Pe Rupi l-am cunoscut când avea 7 ani și se juca cu părul meu la un spectacol pentru copii. Când l-am întrebat ce vrea de la mine, mi-a spus povestea lui cu dezinvoltura copilului care are multe de spus și nimic de pierdut. Așa a început prietenia noastră. Peste ani, copilul a devenit un adult puternic și ambițios care nu a uitat perioada dificilă prin care a trecut când “a părăsit sistemul”. Așa numea Rupi etapa de la 18 ani când a trebuit să plece din căsuțele familiale ale lui Țiriac în care a locuit din copilărie și să se descurce singur, căutându-și o slujbă, o casă și o nouă direcție în viață. Iar experiența pe care a parcurs-o l-a făcut să-și dorească să sprijine alți copii să aibă un început mai bun în noua lor viață.
       Așa s-a născut Asociația Zâmbește pentru Viitor, o organizație care a sprijinit, în doar câțiva ani, peste 300 de tineri proveniti din centrele de plasament sau cu probleme sociale grave din comunitatea brasoveana și care a contribuit la iniţiative de modificare a legilor privind viața acestor tineri. Văzându-i dezvoltarea de-a lungul anilor, eu cred în capacitatea lui Rupi și a organizației ” Zâmbește pentru viitor” de a influența puternic viața oamenilor cu care el lucrează și de a le aduce încredere și speranță.” – Membru fondator, fost Director Executiv – Mihaela Andrieș

Asocația Theoemidor

      ” Salutări de bine! Mă numesc MIREA EMILIA am 49 de ani, sunt din BRAȘOV, artist liber profesionist, președinte ONG și mama unui copil autist… L-am cunoscut pe RUPI GABOR in urma cu aproximativ 6 ani și de atunci avem o prietenie și o colaborare foarte fructuosă în mai multe domenii… Este o persoană determinată,de încredere,a realizat și face proiecte bune,curajoase,
ingenioase pentru copiii defavorizați și nu numai… Îl respect și îl încurajez pentru toate acțiunile lui, pe care le demarează prin Asociația “Zâmbește pentru viitor”,este una din marile lui proiecte… A realizat foarte multe actiuni,concursuri,evenimente de lansare a copiiilor și tinerilor pe piața muncii,artistice,școlarizare… “ZÂMEȘTE PENTRU VIITOR” este un real portal de ajutor și descoperire în comunitate, cu proiecte inovatoare…” – Președinte – Emilia Mirea

Contactează-ne:

  • Adresă

    Strada Iuliu Maniu nr 43, etj. 8, birou 811/B C.P 500091 - Brașov - România

  • E-mail: Serviciul Social în Comunitate "DYNAMIS"

    dynamis@zambestepentruviitor.org

  • E-mail: Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”

    contact@zambestepentruviitor.org

  • Fix

    +40 368 733 283

  • CUI /CIF

    34351367

  • POȚI TRANSFERA ȘI PRIN CONT BANCAR

    Beneficiar: Asociația „Zâmbește pentru Viitor” DATE CONT & Numele Băncii: BCR - Banca Comercială Română Cont IBAN: RO08RNCB0053145516340001

Plațile pe acest site sunt prin platforma BursaBinelui BCR 

X
Sari la conținut